Virtuaaliset taistot jatkuvat: Kuka on Kokkolan ykkönen?

Keskipohjanmaa järjestää lauantaina 9.5. klo 18 "Kahakka Brewery Tournament" FIFA-turnauksen.

Keskipohjanmaa järjestää lauantaina 9.5. klo 18 "Kahakka Brewery Tournament" FIFA-turnauksen. Mukana menossa ovat haastajan roolissa olevan Kokkolan Pallo-Veikkojen lisäksi Tiikerit, Hermes ja Nibacos. Turnausta voi seurata ilmaiseksi suorana lähetyksenä netissä. Linkki lähetykseen jaetaan Keskipohjanmaan verkkosivuilla sekä seurojen somekanavissa.


– E-urheilu on ollut pinnalla - koronaviruksen takia vieläkin enemmän. Pohdimme, pystyisimmekö tuomaan e-urheilun mukaan Tullipakkahuoneen tarjontaan, KPK Eventsin Sami Luoma kertoo Keskipohjanmaa-lehdelle.


Turnaukseen osallistuu jokaisesta seurasta kaksi edustusjoukkueen pelaajaa, jotka kisaavat kahden hengen tiimeinä Kokkolan herruudesta. Otteluiden lisäksi paikalla on taustahenkilöitä, jotka antavat otteluiden välissä haastatteluja, sekä selostajana toimiva Oskari Kankare.


– Turnauksen tarkoituksena on näyttää se, että yhteistyössä on voimaa. Tuodaan tämmöisenä aikana seuroja näkyviin yli lajirajojen, kertoo KPV Yhtiöiden yritysmyynnistä vastaava Mika Liedes.


– On pakko kehittää jotain vastaavaa, että pysytään jollain tapaa pinnalla, eikä jäädä unohduksiin. Tilanne on varmasti sama jokaisella lajilla, Antti Leppälä Tiikereistä puolestaan avaa.


Turnauksen pelaajat paljastetaan tulevan viikon aikana. Varmaa on, että Pallo-Veikot jatkavat Jaro vastaan aiemmin pelatun ottelun voittavalla kokoonpanolla, ja ohjainten kanssa stagelle astuvat Harri Heiermann ja Elias Ahde. Tiikereiden leiristä vihjataan, että Antti Leppälän lisäksi “puikoissa” saatetaan nähdä nimensä mukaisesti myös huoltaja Jasse Puikko.


kpv logo.png