Viikonloppuna KPV:n henkilöstölle suoritetut testit ovat olleet negatiivisia

KPV sekä Palloliitto tiedottivat lauantaina edustuksen piirissä todetusta koronatapauksesta. Tartuntavaaran estämiseksi MYPA-KPV -ottelu siirrettiin toiseen ajankohtaan. Vahvistettu tieto tartunnasta saatiin KPV:n ollessa matkalla Myllykoskelle, ja joukkue kääntyi takaisin kohti Kokkolaa.

KPV:n pelaajille ja henkilöstölle on järjestetty viikonlopun aikana koronatestit ja 90% tuloksista ovat jo saapuneet. Kaikki saadut tulokset ovat olleet negatiivisia, ja lääkäri on vapauttanut kyseiset henkilöt karanteenista. Myös ensimmäisestä testistä positiivisen tuloksen saanut henkilö antoi viikonloppuna negatiivisen tuloksen, ja näin ollen käy vielä kolmannessa testissä.


Edustusjoukkueen pelaajat treenaavat omatoimisesti ja noudattavat erityistä varovaisuutta kunnes kaikkien testitulokset ovat saapuneet.


Kun loput tulokset saapuvat maanantaina, käydään viranomaisten kanssa yhdessä läpi onko jonkun jatkettava karanteenia. Näillä näkymin joukkueharjoittelu, sekä valmistautuminen ensi viikonlopun otteluun voidaan aloittaa tiistaina.


KPV pahoittelee kuluneen viikonlopun tapahtumien vaikutusta ottelujen siirtojen osalta, mutta tahtoi toiminnallaan osoittaa vastuullisuutta, sekä saattaa tiedon virusepäilystä ensitilassa mahdollisesti altistuneille henkilöille, heidän seuroilleen ja Palloliitolle.

Ennakkolipun myynti siirtyy


Lauantaina 25.7. pelattavaksi tarkoitetun KPV - AC Oulu -ottelun lipunmyynti aloitetaan poikkeuksellisesti vasta kyseisten testitulosten saavuttua ja varmistuttuamme, että ottelu ja sen ympärillä oleva tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti kyseisenä ajankohtana.


Ennakkolipunmyynti oli tarkoitus aloittaa tänään sunnuntaina klo 18:00. Pyydämme seuraamaan tiedotusta KPV:n kotisivuilla, sekä somekanavissa.


kpv logo.png