Töihin KPV:n ottelutapahtumiin?

Tulevan kesän ottelutapahtumat lähestyvät, ja vapaaehtoistyöntekijöille löytyy aina erilaista tehtävää! Haemme uusia sekä jo entuudestaankin tuttuja tekijöitä mukaan luomaan kanssamme ikimuistoisia ottelutapahtumia.

Ykkösessä pelaavan KPV:n eli Kokkolan Pallo-Veikkojen edustusjoukkueen ottelutapahtumat ovat alueemme suurimpia urheilutapahtumia vuodesta toiseen. Kotiotteluita pelataan Kokkolassa tällä kaudella 14 kappaletta, ja ne työllistävät kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät työtään suurella vihreällä sydämellä!


Tarve uusille käsipareille on aina olemassa, jotta ottelutapahtumaa voidaan kehittää ja siitä voidaan tehdä aina laadukas kokemus yleisöllemme. Iälläsi, sukupuolellasi tai muilla taustoillasi ei ole merkitystä, tärkeintä että olet luotettava ja innokas vahvistus joukkoomme.

Sinun ei tarvitse välttämättä ajatella olevasi ”jalkapalloihminen” tai seurata urheilua sen kummemmin ylipäätään, kunhan olet iloinen ja asiakaspalveluhenkinen.


Työtehtäviä löytyy erilaisista ottelutapahtuman järjestelytehtävistä, lipunmyynnistä, kioski- ja baarimyynnistä makkaranpaistoon ja halutessasi toki myös muihin erilaisiin tehtäviin.


Työ perustuu vapaaehtoisuuteen, joten rahallista korvausta työstä ei ole saatavilla. Sen sijaan tarjoamme mahtavan työporukan ja ikimuistoisia hetkiä kanssamme Keskuskentällä, selkeän opastuksen tekemääsi työhön, halutessasi vaihtelua työtehtävissäsi sekä pääsyn seuran erityistilaisuuksiin. Lisäksi saat vahvan ja mainittavan arvoisen lisän ansioluetteloosi!


Mikäli koet sopivasi kuvaan, liity mukaan joukkoomme ottamalla yhteyttä!


Mika Liedes

puh. 040 123 4567

mika.liedes@kpv.fikpv logo.png