Suomen Cupin ottelu KPV-VPS pelataan suljetuin ovin: Seuraa ottelua suorana Ruudusta!

Kokkolassa pelataan ensi lauantaina 6.2. klo 14:00 Suomen Cupin ottelu KPV-VPS. Ottelu pelataan Kipparihallissa suljetuin ovin, eli ilman yleisöä!

Vallitsevan tilanteen, kokoontumisrajoituksien ja yleisen turvallisuuden johdosta myös KPV:n Suomen Cupin tuleva kotiottelu pelataan ilman yleisöä.

Suomen Cupin kaikki ottelut lähetetään kuitenkin perinteiseen tapaan suorana lähetyksenä, joten jokainen voi seurata niitä Ruutu-palvelussa.Ohjeet medialle:


Voimassa olevien rajoitusten mukaisesti ja ottelutapahtuman turvallisuuden maksimoimiseksi kaikkien median edustajien on akkreditoiduttava ennakkoon kotijoukkueelle viimeistään ottelua edeltävänä päivänä (otteluun ei siis voi tulla kukaan etukäteen ilmoittamatta).


Ilmoittautumiset: Media officer Joni Vähä-Lassila 040 7237529

Median määrä pidetään rajallisena, joten ensimmäisinä ilmoittautuvat pääsevät sisään.

Valokuvaajat tulee sijoittaa ensisijaisesti kentän päätyihin ja/tai kulmiin. Mikäli kentän päädyssä ei ole riittävästi tilaa, valokuvaajat tulee sijoittuvat kentän pitkälle sivulle mahdollisimman lähelle päätyrajaa. Kuvaajien etäisyys toisistaan tulee olla vähintään 3 metriä ja paikkaa voi vaihtaa ainoastaan ottelun tauolla.

Myös kirjoittavan median osalta on noudatettava vähintään kolmen metrin etäisyyksiä katsomossa tai kentän laidalla.

Lehdistötilaisuutta medialle ei erikseen järjestetä, mutta valmentajia on mahdollista haastatella hallin ulkopuolella turvavälejä noudattaen. Haastateltavat tuodaan paikalle seuran mediavastaavan toimesta. Median tulee pitää riittävää etäisyyttä pelaajista ja joukkueen taustoista.

Kaikkien median edustajien tulee käyttää kasvomaskia koko ottelutapahtuman ajan.


kpv logo.png