SOPIMUSUUTISIA: Vihreä vahvistuu Tommi Saarisella!

Päivitetty: 26. maalis 2020


KPV on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan puolustaja Tommi Saarisen kanssa. Saarinen on edustanut vuodesta 2013 asti espoolaista FC Honkaa, ja ollut suuressa roolissa joukkueen matkalla aina Kakkosesta Veikkausliigaan asti.


“Hyvät fiilikset. Seuran toiminta on hyvin linjassa nousutavoitteen kanssa ja kaikki vaikuttaa hyvältä. Seuran arkeen pääsee tietysti paremmin tutustumaan kun treenaaminen alkaa. KPV on herättänyt suuria tunteita vuoden 2015 nousukarsinnoista lähtien. Nyt tuntuu hyvältä liittyä perinteikkääseen seuraan” Saarinen avaa tunnelmiaan.


Saarinen kuului kuluneella kaudella Veikkausliigan pronssille sijoittuneen Hongan kapteenistoon, ja sitä aikaisemmat kaudet mies kantoi kapteenin nauhaa käsivarressaan.


“Olen joukkuepelaaja, jonka vahvuudet ovat pallollisessa tekemisessä. Oma maali pysyy puhtaana yhtenäisellä puolustuslinjalla.”


Tulevana vuonna KPV:n suurimpana tavoitteena on vain yksi ja ainoa asia - nousu takaisin pääsarjatasolle.


“Luulen, että nousutavoitteen saavuttaminen ratkeaa joukkueen kykyyn käsitellä takaiskut ja epäonnistumiset. On helppoa suoriutua hyvin kun ei ole vaikeuksia, mutta mestarijoukkue parantaa tasoaan vaikeuksista huolimatta.” mies valaisee avaimiaan nousuun.


Tommi Saarisen sopimus kattaa kaudet 2020 ja 2021.

kpv logo.png