SOPIMUSUUTISIA: Vahvistukset joukkueeseen sekä valmennustiimiin!


KPV solmi viikonloppuna kaksin kappalein sopimuksia, kun joukkuetta saapuu vahvistamaan ghanalainen Abu Sanunu, sekä romanialainen maalivahtivalmentaja Antoniu Stoian.


21-vuotias Sanunu on oikeajalkainen keskikenttäpelaaja. Ghanasta maailmalle ponnistanut nuorukainen on pelannut tähänastisen uransa lähinnä Espanjassa mm. kolmanneksi ja neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Pallo-Veikkojen vahvuuteen mies siirtyy Keski-Espanjassa Segunda Divisón B:ssä pelaavasta CD Navalcarnerosta.


Myöskin Kokkolaan pian saapuva Stoian omaa pitkän uran valmennustehtävissä. Romanian pääsarjaa maalivahtina pelannut, sekä nuorten maajoukkueessakin kokemusta aikanaan kerryttänyt Stoian jatkoi jalkapallon parissa maalivahtivalmentajana lopetettuaan pelaajauransa vuonna 2001. Useassa joukkueessa tämän jälkeen vaikuttanut mies on raudanluja ammattilainen, ja tärkeä vahvistus KPV:n taustoihin.


"Tavoitteenani on antaa kaikkeni luodessamme urheilutaitoa, ryhmätyötä, saavutuksia, huippuosaamista ja itseluottamusta. Kokemukseni maalivahtina, sekä maalivahtivalmentajana tarjoaa ison lisän harjoitusohjelmaa luodessamme, sekä tietenkin päivittäisessä tekemisessä. Tavoitteena on nousta takaisin Veikkausliigaan, ja sen me teemme tekemällä asiat ammattitaitoisesti huikean joukkueen kanssa!" Stoian kertoo.


Abu Sanunun ja Antoniu Stoianin sopimukset kattavat kauden 2020.

kpv logo.png