SOPIMUSUUTISIA: Tervetuloa mukaan Ángel Zapata!

Päivitetty: maalis 29

Kausi lähestyy ja näin ennen viikonloppua KPV:n edustusjoukkue vahvistui jälleen uudella pelaajalla Ángel Zapatalla.

EDIT: Juttua muokattu 29.3.2021 klo 16:52 johtuen käännösvirheestä.


Kesäkuussa 1995 Kolumbiassa syntynyt Ángel Zapata on Pallo-Veikkojen tuore sopimuspelaaja. Mies on ehtinyt harjoitella edustusjoukkueen mukana pari viikkoa, ja pelasi myös viime viikonlopun harjoitusottelussa AC Oulua vastaan.


– Kuvailisin itseäni nopeaksi pelaajaksi joka tykkää haastaa paljon. Pidän 1vs1-tilanteista, ja pelaan aina täysillä joukkueelleni, Zapata kertoo.


– Olen pelannut kotimaassani Kolumbiassa América de Calissa, jonka jälkeen Deportivo Calissa. Siitä muutin Espanjaan ja pelasin CD San Isidrossa, jonka jälkeen CD Tenerife B:ssä. Olen ollut näytillä myös pääsarjatasoilla Hollannissa ja Norjassa, hän kertoo.

Niko Kalliokoski on seurannut parin viikon aikana Zapataa tarkasti:


– Ángel on ollut mukana kaksi viikkoa ja osoittanut sinä aikana, että hänessä on potentiaalia lyödä läpi täällä sekä auttaa joukkuetta menestymään. Pelaajana Ángel on taitava, hyvin liikkuva, työteliäs ja ratkaisuihin kykenevä pelaaja, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla – myös tarvittaessa wing back:nä vasemmalla, kertoo hankintaan tyytyväinen päävalmentaja Kalliokoski.


Zapatan sopimus kattaa kauden 2021.


Katso alta miehen videotervehdys kannattajille:


kpv logo.png