SOPIMUSUUTISIA: Tervetuloa Dominique Malonga!

KPV on solminut pelaajasopimuksen Dominique Malongan kanssa. 32-vuotias on vahvimmillaan pelatessaan keskushyökkääjän tai laitahyökkääjän pelipaikalla. Alun perin Ranskasta ponnistanut Malonga on ehtinyt kerätä reppuunsa kokemusta ympäri maailman.

Alkuperäinen kuva: © http://canpl.ca/

Pelaajana olen voimakas hyökkääjä. Minulla on hyvä tekniikka ja olen hyvä löytämään hyvät ”kemiat” joukkuetovereideni kanssa. Koen olevani johtaja-ainesta, ja pystyn myös ratkaisemaan pelejä sekä iskemään tärkeitä maaleja.


Ranskalainen Malonga omaa kaksoiskansalaisuuden myötä myös Kongon passin. Hän kasvoi AS Monaco FC:n junioreissa. Tästä hänen matkansa johti Italian Torinoon, jossa hän operoi vuosina 2007-2011. Täältä hän kertoo saaneensa mukaansa rutkasti itsevarmuutta. Hän debytoi Serie A:ssa syyskuussa 2007, A.C. Sienaa vastaan.


Suomi on uusi maa minulle. Olen kiertänyt paljon ympäri maailman ja tutustunut lukemattomiin ihmisiin. Se on ollut tärkeää koska mukaan on kertynyt paljon kokemusta, ja nyt toivon, että voisin tuoda sen mahdollisimman hyvin KPV:n joukkueen käyttöön. Pyrin pelaamaan parhaalla tasollani ja auttaa joukkuetta.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen...

© https://www.bbc.com/

Urallaan siis mm. Italian pääsarjatasoilla, sekä myöhemmin Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelannut Malonga, on nähnyt pelaajan roolissa myös Skotlannin, Kreikan, Sveitsin, Kanadan ja Bulgarian jalkapallokulttuurit. Nyt suuntana on Kokkola, ja silminnähden mies on innostunut uudesta haasteesta.


Päävalmentaja Niko Kalliokoski on erittäin tyytyväinen hankintaan:


Olemme etsineet jo pidempään hyökkääjää, joka tuo maalintekovoimaa ja pikkuisen fyysisyyttä hyökkäysosastolle. Dominique tuo niitä molempia, ja lisää monipuolisena pelaajana variaatioita meidän hyökkäyspäähämme, sillä hän pystyy pelaamaan sekä kohdepelaajana että tekemään aloitteita syvyyteen. Myös hänen tuomansa kokemus tulee auttamaan meidän suht nuorta ryhmäämme.


”Dom” Malongan sopimus kattaa tulevan kauden 2021, ja mies saadaan Pallo-Veikkojen vahvuuteen maaliskuun alussa. Katso Domin videoterveiset alta:


Juttu jatkuu videon jälkeen...


Leon Augusto ja Alexandar Mutic eivät jatka Pallo-Veikkojen vahvuudessa


Tammikuun lopussa KPV:n riveihin liittyneet Leon Augusto, sekä Alexandar Mutic eivät jatka KPV:n matkassa tulevalla kaudella. Päätös perustuu pelaajien antamiin näyttöihin harjoituksissa, sekä pelatuissa otteluissa, ja se tehdään sopimuksessa määritellyn koeajan puitteissa.


kpv logo.png