SOPIMUSUUTISIA: Tanskalaisvahvistus Kokkolaan!

26-vuotias keskikenttäpelaaja Kristian Andersen siirtyy Kokkolan Pallo-Veikkoihin loppukauden kattavalla sopimuksella.

Tanskalainen Kristian Andersen siirtyy KPV:n vahvuuteen. Mies on harjoitellut tänään ensimmäistä kertaa KPV:n edustusjoukkueen kanssa.


– Tuntuu hyvältä olla Kokkolassa! Odotan seuraavaa kolmea kuukautta täällä. Harjoittelimme tänään aamulla ensimmäistä kertaa yhdessä, ja oli mahtavaa nähdä poikia ja taustajoukkoja, ”Kris” kertoo.


Pituutta 170 cm omaava tuore vahvistus on alun perin kotoisin Etiopiasta, mutta omaa Tanskan kansalaisuuden. Hyvällä peliälyllä varustettu ja vahvoja syöttöjä jakava hyökkäävä keskikenttäpelaaja omaa myös nopeat jalat.


– Näen itseni teknisenä pelaajana joka tykkää pitää palloa ja tarjota joukkuetovereilleni hyviä paikkoja. Olen luova pelaaja, joten toivon että pystyn auttaa joukkuetta maalinteossa syöttämällä ja tekemällä maaleja, Andersen jatkaa.


Andersenin mukaan tärkeimmät opit ovat tarttuneet matkaan Brøndby IF:n riveissä, jossa hän pelasi kuusi vuotta. Näistä kaksi viimeistä hän oli edustusjoukkueen ringissä. Siitä matka jatkui Tanskan 2. divisoonan kautta Ruotsiin, jossa hän kirjoitti 2,5 vuoden mittaisen sopimuksen IK Bragen kanssa vuonna 2018.


Brage pelaa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, eli Superettanissa. Saapuessaan seuraan, Andersenista tuli nopeasti yleisön suosikki. Bragessa pelattujen kausien aikana mies iski kuudessakymmenessäkolmessa ottelussa kymmenen kertaa pallon verkon perukoille.


Andersenin sopimus kattaa loppukauden 2021.


Toivottakaamme ”Kris” tervetulleeksi Kokkolaan!


kpv logo.png