SOPIMUSUUTISIA: Oman kylän poikia!

Harri Heiermann on solminut jatkosopimuksen Kokkolan Pallo-Veikkojen kanssa. Tuoreena nimenä edustuksen rinkiin nousee myöskin oma juniori Joonas Paananen.

Tänään julkaistavat pelaajasopimukset ovat siitä erityisiä, että kumpikin pelaaja on pelannut koko ikänsä Vihreän riveissä. Harri Heiermannilla kokemusta on jo runsaasti, sillä mies on pelannut edustusjoukkueessa aina Kakkosesta Veikkausliigaan ja takaisin Ykköseen.


– Saatiin kaksi seuran omaa pelaajaa ryhmään. Molempien kanssa juteltiin tulevasta projektista ja siihen liittyvistä odotuksista pelaajien suhteen ja yhteisymmärrys ja suuntaviivat sen suhteen löytyi vaivattomasti, päävalmentaja Kalliokoski kertoo.


Harri on jo suht kokenut pelaaja, joka on ollut runkopelaaja useamman kauden. Nyt haetaan sitä seuraavaa steppiä eli kasvua johtavaksi pelaajaksi. Toistaiseksi Harri on pelannut useampaa pelipaikkaa, mutta nyt tarkoitus on löytää hänelle rooli jossa hän pääsee käyttämään vahvuuksiaan, hän jatkaa.


Toisena nimenä mukaan rinkiin nouseva Joonas Paananen on nuori ja nälkäinen lupaus kokkolalaiselle jalkapallolle.


Aloitin jalkapallon 7-8 -vuotiaana ja olen pelannut aina KPV:ssä. Olen nopea, vahva 1v1-tilanteissa. Annan varmasti kaikkeni kentälle aina pelatessani, Paananen kertoo itsestään, Paras muistoni kentältä on, kun iskin Voittomaalin B-junioreiden 1. divisioonan pelissä, joka varmisti paikan SM-karsintaan.


Joonas nousee ryhmään viime vuoden B-ikäluokasta ja on hyökkäyspään pelaaja jonka vahvuuksiin tosiaan kuuluu 1v1-pelaaminen. Joonaksen kohdalla alkaa ensimmäinen vuosi edustustasolla, joka tuo mukanaan paljon uutta, ja totuttelua ammattimaiseen harjoitteluun sekä urheilijan arkeen, Kalliokoski kuvailee tuoretta sopimuspelaajaa.


Kalliokoski valottaa myös hieman yleisvaltaisesti tämän hetken tilannetta joukkueen rakennuksen suhteen:


Vielä keskustellaan muutaman viime kaudesta tutun pelaajan kanssa ja samalla ollaan aloitettu enemmän kartoittamaan pelaajia viime kauden ryhmän ulkopuolelta. Tähän pienen haasteen tuo vallitseva koronatilanne, mutta luottavaisia ollaan, että tietyille paikoille löytyy hyvät hankinnat talven aikana.


Kummankin sopimukset kattavat kauden 2021.


kpv logo.png