SOPIMUSUUTISIA: Nuori maalivahti lainalle Kokkolaan

Sopimusuutisia riittää myös loppuviikolle, sillä KPV on solminut lainasopimuksen KuPS:n kanssa, jonka johdosta Hemmo Riihimäki matkaa ensi kaudeksi Kokkolaan.

Pelaajakuva: www.kups.fi

– Aloitin jalkapallon 4-vuotiaana, kun vuoden vanhempi kaveri kysyi mukaan KuPS:n kaupunginosajoukkueen harjoituksiin, Riihimäki kertoo.


– Olen aina pelannut KuPS:ssa. 14-vuotiaana olin ensimmäisen kerran edustuksen harjoituksissa, ja 15-vuotiaana siirryin lähes täysin edustuksen mukaan.


Kysyttäessä parasta muistoa alkaneelta uralta ei tarvitse kauaa pohtia.


– Paras muisto on, kun 2019 syksyllä ensin voitimme U17-maajoukkueen kanssa EM-karsintalohkon ja pääsimme jatkokarsintaan. Samana syksynä voitimme KuPS:n kanssa Veikkausliigan ja oli hieno olla mukana tosi nuorena siinä ryhmässä.

Minkälainen kaveri me saadaan mukaan Vihreän edustusjoukkueen rinkiin?

– Maalivahtina olen parhaimmillani, kun pääsen osallistumaan peliin jalalla paljon. Olen myös hyvä torjumaan ja pelaamaan korkean linjan takana. Annan kaikkeni myös sen eteen, että joka pelissä annan joukkueelle mahdollisuuden voittoon.

– Faneille terveisiä, että tehdään tästä yhdessä hyvä kausi. Tulen myös antamaan seuralle kaiken kentällä, vaikka olenkin lainapelaaja.


kpv logo.png