SOPIMUSUUTISIA: Nuori japanilaisvahvistus Pallo-Veikkoihin!

Uusi viikko tuo mukanaan iloisia uutisia, sillä KPV on solminut uuden pelaajasopimuksen. Sopimus koskee 26-vuotiasta hyökkääjä Takanori Yokochia.


Takanori Yokochi on KPV:n edustusjoukkueen uusi sopimuspelaaja. Kyproksella ja Maltan saarella viime kaudet pelannut japanilainen ei ole suinkaan Miesten Ykkösessä entuudestaan tuntematon nimi, sillä mies aloitti ammattilaisuransa porilaisen MuSan riveissä kaudella 2019. Hän onnistui vakuuttamaan Ykköstä seuraavan jalkapallokansan, sillä Yokochi tälläsi kolmeentoista otteluun komeat seitsemän maalia sekä syötti neljä!


Sanoisin itseäni maalintekijäksi. Pidän maalinteosta ja siitä kun saan miettiä miten onnistumme siinä, ja ratkaisemme otteluita joukkueellemme, “Taka” kertoo.

Kokkolaan saapunut Yokochi onkin jo ehtinyt ottaa tuntumaa Kipparihallin nurmella yhdessä edustusjoukkueen kanssa.


Taka oli mukana viime viikon ja osoitti viikon aikana, että pelaaja osaa viimeistellä, eikä toissa kauden tehot Porissa ollut sattumaa. Lisäksi Taka mahdollistaa aktiivisella liikkeellään kanssapelaajille usein tilanteita, joita voimme kollektiivisesti hyödyntää murtautumisvaiheessa. Samalla saaimme ryhmään toisen 9-paikan pelaaja, joka mahdollistaa myös 2-hyökkääjän muodostelmalla pelaamisen, päävalmentaja Niko Kalliokoski kertoo.


Olen erittäin iloinen saadessani olla osa KPV:tä. Ihmiset ovat erittäin mukavia, ja pelaajat taitavia. En malta odottaa, että pääsemme tositoimiin. Kaupunki on mielestäni kaunis, vaikka en ihan hirveästi ole ehtinyt vielä sitä tutkia, Yokochi kuvailee.


Yokochin sopimus kattaa kauden 2021. Katso alta miehen videoterveiset kannattajille:


kpv logo.png