SOPIMUSUUTISIA! Liettuan maajoukkuemies Pallo-Veikkoihin!

KPV:n vahvistus matkaa Kokkolaan Liettuasta. Karolis Chvedukas on 29-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on luonut uraa mm. Liettuan pääsarjatasolla ja maajoukkueessa.

Aivan ensimmäisenä tahdo kiittää lämpimästi KPV:tä sopimuksesta. Olen tutustunut seuran historiaan, ja tiedän edustusjoukkueen pelanneen pääsarjatasolla pari vuotta sitten. Lyhyt keskustelu Nikon kanssa kertoi paljon, ja innostuin seurasta ja sen tavotteista.


Tästä johtuen tahdoin liittyä mukaan seuraan jossa on intohimoa. Odotukseni ovat, että joukkue taistelee sarjan kärkisijoista, ja tahdon olla omalta osaltani mahdollisimman tärkeä osa tätä joukkuetta.


Karolis kuvailee itseään hyökkäyspainotteiseksi keskikenttäpelaajaksi, joka taistelee kentällä antaen aina kaiken peliin.

Karoliksen ura alkoi kotimaassa Liettuassa, ja itseasiassa kotikaupungissa Marijampolessa FK Sūduvan riveissä. Mies onkin pelannut suurimman osan kyseisessä paidassa, Liettuan pääsarjatasolla. Tie on kuitenkin vienyt aikojen saatossa myös Kroatiaan, Puolaan ja Irlantiin.

Tietenkin olen monena vuonna edustanut myös maajoukkuetta. Viimeinen seurani oli Maltan saarella Gozossa. Olen kiitollinen tälle pienemmälle seuralle, jossa olin valmis kehittämään erityisesti fyysistä kuntoani. Vietin siellä 4-5 kuukautta.


Koko maailmaan vaikuttava pandemia tilanne ei ole ollut helppo myöskään pelaajille jotka etsivät seuraa. Monet ovat luovuttaneet, mutta myös monet ovat jaksaneet taistella. Tästä on päästävä eteenpäin, sillä siellä uudet haasteet odottavat.


Karolis tahtoi lähettää erityisesti terveisiä myös Vihreän kannattajille:


Hei kaikki KPV:n fanit! Toivottavasti voimme tavata Keskuskentällä tulevana kautena. Olkaa kärsivällisiä, osoittakaa tukenne seuralle, myös silloin kun joukkueella on vaikeampia aikoja. Se on osa urheilua. Pysykää terveinä! Tavataan pian!


Solmittu sopimus kattaa tulevan kauden 2021.


kpv logo.png