SOPIMUSUUTISIA: Kolme uutta sopimusjulkaisua!

Joulu on täällä! Sen kunniaksi Pallo-Veikot julkaisi kolme tuoretta pelaajasopimusta.

Viime kaudella KPV:n maalivahtiosastoon kuulunut Sergey Lazarev jatkaa myös vuonna 2021 Vihreän riveissä.


–   Saatiin hyvät lisäykset ryhmään. Lazarev omaa ison potentiaalin ja saa nyt toisen kauden alle. Hänen kohdallaan haetaan tasaisuutta otteisiin ja tiedetään että hyvän tason säilyttäessään on sarjan parhaita maalivahteja, päävalmentaja Niko Kalliokoski kertoo.


Charalampos "Haris" Chantzopoulos on jo entuudestaan myöskin tuttu nimi. Toppari saapui Kokkolaan vuonna 2018 ja juhli nousua olennaisena pelaajana kyseisellä kaudella. Kauden tauon jälkeen mies palasi takaisin päättyneen kauden 2020 alussa.


–   Haris aloittaa nyt kolmannen kauden vihreissä ja hänen kohdallaan tiedetään mitä saadaan. Hän on voittaja- ja johtajatyyppi joka tuo jokapäiväiseen tekemiseen omalla panoksellaan lisää vaatimustasoa. Hän tuo mukanaan myös erikoistilannevoimaa molempiin kenttäpäätyihin, Kalliokoski kuvailee.


Viimeisenä kolmikosta paluun vihreään paitaan tekee Jusa Ihalainen. Viime kaudella otteitaan FF Jarossa näyttänyt nuorukainen omaa junioritaustaa KPV:ssä.


– Aloitin jalkapallon KPV:ssä 7-vuotiaana. Siirryin viimeisenä B-juniorivuotenani Jaroon, jonka jälkeen edustin Jaroa kausilla 2017-2020. Nyt suunta takaisin Kokkolaan, Ihalainen kertoo.


–   Jusa on hieno saada takaisin Kokkolaan ja on molemmille valmentajille tuttu pelaaja. Jusa on monipuolinen puolustaja joka omaa hyvän liikkeen ja pystyy tarvittaessa operoimaan molemmilla laidoilla. Nyt alkaa alakerran osalta tilanne olla paremmalla mallilla ja pystymme keskittyä enemmän keskialueen ja hyökkääjien metsästykseen, Kalliokoski kommentoi.


Lazarevin, Charalamposin ja Ihalaisen sopimukset kattavat tulevan kauden 2021.

kpv logo.png