SOPIMUSUUTISIA: Keskikenttäpelaaja Armend Kabashi Kokkolaan!


FC Honka-kasvatti Armend Kabashi on solminut sopimuksen Kokkolan Pallo-Veikkojen kanssa. Veikkausliigassa vuonna 2014 debytoinut nuorukainen siirtyi saman vuoden lopulla Saksan 2. Bundesliigajoukkue Eintracht Braunschweigiin, ja pelasi kakkosjoukkueen riveissä Regionalligaa eli neljänneksi korkeinta sarjatasoa kaksi vuotta.


– Olen kovalla asenteella pelaava ja taitava keskikentän pohjapelaaja. Vahvuudet ovat pallollisessa pelaamisessa, rauhallisuudessa ja kaksinkamppailuissa, 23-vuotias Kabashi kuvailee.


Saksasta mies palasi takaisin kasvattajaseuraansa Espooseen. Vuosi sitten ilman seuraa olleelle Kabashille oli tarjolla useita siirtomahdollisuuksia, mutta hän päätyi kesällä palaamaan jälleen FC Hongan vahvuuteen, jossa hän jatkoi kuluneen kauden loppuun. Ensimmäistä kertaa mies saapui Kokkolaan ja KPV:n harjoitusrinkiin vuoden vaihteessa, ja sopimus solmittiin tällä viikolla.


– Hyvillä fiiliksillä tulen Kokkolaan. Kuulin KPV:n haluista ja suunnitelmista hakea samantien nousua takasin Veikkausliigaan, ja valmentajan tavattuani aika nopeasti tahdoin tulla tänne ja auttaa Vihreä sinne minne se kuuluu, eli Veikkausliigaan. Organisaatiosta on myös vain positiivista sanottavaa. Huomasin heti että täällä hoidetaan asiat viimeisen päälle niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.


Suomen U-21 -maajoukkueessakin roolia ottanut Kabashi kertoi myös omat avaimensa liiganousuun.


– Kyllä sanoisin että yhtenäisyys sekä tasaisuus läpi kauden. Meilkä on hyvä joukkue kasassa ja jos pystytään pitämään meidän oma taso yllä niin ollaan ehdottomasti tosi vahvoilla.


Kabashin sopimus on 1+1 vuotinen.

kpv logo.png