SOPIMUSUUTISIA: Justus Lehto KPV:n vahvuuteen!

Pääsiäiseksi Kokkolaan raikasi jälleen mukavia uutisia: Justus Lehto on Kokkolan Pallo-Veikkojen edustusjoukkueen uusi sopimuspelaaja.

Vain 3-vuotiaana jalkapallon aloittanut FC Jazz-kasvatti Justus Lehto saapuu Kokkolaan tulevaksi kaudeksi.


Porilainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja oli todellinen valopilkku paikalliselle jalkapallolle, sillä vain 12-vuotiaana valioliigaseura Fulhamin testissä Lontoossa ollut Lehto teki debyyttinsä Veikkausliigassa parikymppisenä nuorukaisena kaudella 2017.


Pelasin FC Jazzissa kaikki juniorivuodet ja nousin edustusjoukkueeseen 2016, jossa pelasin huippukauden Ykkösessä. Kauden jälkeen siirryin tosiaan PS Kemiin, jossa pelasin Veikkausliigaa kaudet 2017 ja 2018. Ylikunto-ongelmat pilasi 2019 ja 2020 kaudet kokonaan, Lehto kertaa.


Mitä Justus Lehto tuo Pallo-Veikkoihin?


Tykkään olla pallossa ja syöttöpelissä olen parhaimmillani. Vahvuuksiani ovat pelikäsitys ja nopeus. Pelaajatyyppinä olen periksiantamaton ja annan kentällä aina kaikkeni.


Upeaa tulla pelaamaan KPV:n paitaan ja tehdä paluu kentille. Kauden tavoitteena on nauttia pelaamisesta ja auttaa joukkuetta menestymään.

Mieheltä kysyttäessä parhaita muistoja jalkapallon parissa, ne löytyvät nopeasti:


Paras muisto jalkapallon parissa on eka maali Veikkausliigassa. Myös Liverpoolia vastaan pelaaminen Fulhamin paidassa 12-vuotiaana on jäänyt erityisesti mieleen.


Perinteiseen tapaan myös päävalmentaja Niko Kalliokoski jakoi mietteensä tuoreeseen vahvistukseen liittyen:


Ollaan haettu yhtä hyökkäyspään pelaajaa vielä tuomaan vaihtoehtoja sille osastolle, ja Justus monipuolisena pelaaja pystyy pelaamaan sekä 9- että 10-paikkaa sekä laituria, hän aloittaa.


Justus tuo meille pikkuisen lisää kokoa yläosastolle ja hyvin liikkuvana pelaajana pystyy luomaan uhkaa vastustajan puolustukselle, niin linjan etupuolelle, kuin myös selustaan. Pelaajalla on takanaan pidempi pelaamaton jakso, mutta hän osoitti helmikuussa meidän kanssa ollessaan, että on jo nyt takaisin hyvällä tasolla. Siitä on hyvä lähteä palauttamaan pelituntumaa, Kalliokoski jatkaa.


Justus Lehdon sopimus kattaa kauden 2021.

kpv logo.png