SOPIMUSUUTISIA: Jan Heinonen Pallo-Veikkojen keskikentälle!

Päivitetty: maalis 2

Vihreä edustusjoukkue vahvistuu jälleen, kun Turusta Kokkolaan matkaa nuori topparina tai keskikentällä operoiva Jan Heinonen. Kyseessä on KPV:n ja FC Interin solmima lainasopimus, joka kattaa alkavan kauden 2021.

Alkuperäinen kuva: © FC Inter - www.fcinter.fi

Minkälainen pelaaja on Jan Heinonen?


– Kuvailisin itseäni pallovarmaksi, enkä luovuta helposti. Voitontahto on kova. Olen tiimipelaaja, monipuolinen ja työmoraalini on suuri, kertoo mies itse.


Heinonen aloitti jalkapallon 6-vuotiaana kavereiden innoittamana, ja ensi askeleet lajin parissa otettiin Kaarinan Nappuloissa, sieltä pari vuotta myöhemmin suunta vei kuitenkin Kaapoon eli Kaarinan Poikiin, ja viimeiset kahdeksan vuotta ovat kuluneet taas Interin paidassa. Sittemmin Heinonen on noussut myös ikäluokkansa maajoukkueryhmään.


– Jalkapallon parissa on paljon hyviä muistoja, mutta sanoisin että joku Turun derby tai sitten ulkomaan turnaukset ja pelit ovat jääneet päällimmäisenä mieleen. Se oli myös hieno asia, kun pääsi ensimmäistä kertaa treenaamaan edustusjoukkueen kanssa, Heinonen jatkaa.


Päävalmentaja Niko Kalliokoski vakuuttui Heinosen otteista:


– Jan oli viikon meidän mukana tammikuun lopulla, ja nähtiin, että pelaaja on käynyt läpi laadukkaan junioripolun. Täten sekä puolustuspelaaminen että pallollinen pelaaminen ovat nuoreksi pelaajaksi jo hyvällä tasolla.


– Miehellä on hyvät fyysiset valmiudet myös kamppailupelaamiseen. Nyt kun asiat Interin kanssa saatiin sovittua, niin saadaan siirron myötä lisää laajuutta ja kilpailua, sekä puolustuslinjaan että keskialueen pohjalle. Monipuolisena pelaajana Jan tuo meille lisää vaihtoehtoja neljän ja kolmen alakerralla pelattaessa, Kalliokoski jatkaa.


Katso Jan Heinosen videoterveiset alta:kpv logo.png