SOPIMUSUUTISIA: Haris palaa Kokkolaan!


Charalampos Chantzopoulos on solminut sopimuksen KPV:n kanssa.

“Haris” on kokkolalaisille jo entuudestaan tuttu liityttyään KPV:n vahvuuteen kesällä 2018. Yhdysvalloissa vietetyn viime kauden jälkeen mies palaa suurella innolla takaisin Keski-Pohjanmaalle.


“Vuosi valtameren toisella puolen oli mahtava kokemus. USL on erittäin tasokas liiga, ja olen kiitollinen että sain pelata Sacramento Republicissa.” Haris kertoo, “Tein päätöksen Kokkolaan saapumisesta, vaikka mahdollisuuksia oli useita. Tunnen saavani täällä eniten luottamusta. Tunnen kaupungin, ihmiset ja lisäksi saan täällä tukea useilta henkilöiltä. Haluan olla osa tätä projektia, ja auttaa joukkuetta saavuttamaan yhteisen tavoitteen.”


Lähes kaksimetrinen toppari oli tärkeässä roolissa nostamassa KPV:tä Veikkausliigaan lähes kolmenkymmenen vuoden jälkeen. Vakuuttavia otteita tuolloin halki kauden esittänyt Haris päätti todellakin lunastaa lupauksensa antaa aina satakymmenenprosenttia itsestään. Vihreää jalkapallohistoriaa kirjoitettiin mm. miehen tykittäessä kolme maalia eli hattutempun Ykkösen kolmanneksi viimeisellä kierroksella Klubi 04:ää vastaan. Voit katsoa maalikoosteen kyseistä ottelusta klikkaamalla tästä.


Entä mitkä ovat jo kertaalleen nousujuhlat juhlineen Harisin avaimet tehdä sama uudelleen?


“Ensinnäkin, nouseminen tai mestaruuden voittaminen missään liigassa ei ole ikinä helppoa. Meidän täytyy pysyä joukkueena nöyränä, mutta itsevarmana – mitä minä itse myös olen. Jokaisen täytyy työskennellä yhdessä ja olla olla tärkeä osa joukkuetta.” Haris valaisee, “Pääsen tositoimiin ja pelaamaan kannattajiemme edessä jotka näyttelivät suurta roolia viimeksi kun saavutimme menestystä 2018. Olen ylpeä saadessani pukea KPV:n paidan jälleen ylleni ja edustaa Kokkolaa uudestaan.”


Harisin sopimus on 1+1 vuotinen.

kpv logo.png