Revanssin tuntua! Katso ottelutärpit KPV - IF Gnistan-otteluun

KPV ja IF Gnistan kohtasivat viime kaudella kahteen otteeseen. Kotona Keskuskentällä Vihreä määräsi lukemin 6-1, ja Oulunkylässä kauden lopussa taas takkiin tuli 5-0.

Angel Zapata


Kolumbialainen on pelannut pirteän alkukauden. Liikkuu ja haastaa hyvin laidallaan, luo tilanteita itselleen ja pelikavereille.


Maalintilanteiden luominen


Vihreiden pallollinen pelaaminen hakee vielä kirkkainta loistoaan, mutta joukkue on pystynyt luomaan varsin kattavasti maalitilanteita nopealla suunnanmuutospelaamisella sekä pallonriistoista ja erikoistilanteista. Gnistanin hyökkäyspelaamisesta on uupunut vauhtia ja terävyyttä. Tätä saattaa osaltaan tuoda pikkuvammoista kärsinyt brassikärki Douglas Cae, joka palannee kokoonpanoon.


IF Gnistanin pelivire


Portugalilainen Ricardo Duarte astui viime kauden puolivälissä IF Gnistanin vastuuvalmentajaksi ja nosti joukkueen varmalta näyttäneestä putoamiskuilusta kuiville. Tämän kauden ennakkokaavailuissa Kipinä nostettiinkin muutaman otteeseen jopa nousijaehdokkaaksi, mutta alkupelit ovat vielä kulkeneet yskähdellen. Mikä on Omar Jaman ja kumppaneiden vire lauantaina?


Kotietu


Viime kaudella KPV voitti joukkueiden välisen kamppailun Kokkolan keskuskentällä tenniseränumeroin 6-1, mutta kauden päätösottelussa Oulunkylän Mustapekka Areenalla Gnistan vei koitoksen lukemin 5-0. Toivon mukaan parivaljakon kotivoittotrendi saa jatkoa.kpv logo.png