Raportti (MP - KPV)

Kokkolan Pallo-Veikot johtivat perjantain kamppailua vielä avauspuolikkaan jälkeen, mutta toisella jaksolla kierroksia lisännyt MP juoksi Urskin helteessä hyytyneiden vieraiden yli ja ohi. Ponneton KPV tyrmättiin lopulta Mikkelissä lukemin 2-1 (0-1).


Ottelun alku oli verkkaista kyttäystaistelua. KPV hallitsi palloa, mutta Mikkelin Palloilijat tukkivat keskustan ja pitivät vieraat niin sanotusti pihdeissään. Sininen kotijoukkue olikin siirtyä johtoon 22. minuutilla, kun keskityspallo kimpoili maalin eteen Antti Ulmaselle. Hyökkääjän napakan kääntölaukauksen peitti kuitenkin mainiosti Miika Töyräs, joka korvasi tolppien välissä Eerikkilässä leireillyttä Hemmo Riihimäkeä.


Ensimmäisen jakson ainoan ainoa osuma nähtiin lopulta 40. minuutilla. Sinisten puolustaja Oliver Kangaslahti puski Kyle Curingan vapaapotkun huolimattomasti oman maalinsa edustalle, josta Haris Chantzopoulos suti pallon verkkoon. Maali oli kreikkalaistopparille jo kauden kolmas.


Jos avauspuolikas oli Vihreiltä vielä kaunistelemattoman eheää tulosjalkapalloa, toisella jaksolla hellekeli näytti uuvuttavan Vihreän joukkueen kokonaan, sekä liikkeen että ajatuksen tasolla, ja ottelun hallinnan otti entistä vahvemmin MP.


Kotijoukkueen tasoitus nähtiin 61. minuutilla, kun 18-vuotias Topi Keskinen ryösti Tommi Saariselta pallon ja laukoi pelivälineen helposti maaliin, Chantzopouloksen ja Töyrään aprikoidessa kumpi hoitaa tilanteen. Hyvällä ryminällä pelannut MP loi aktiivisesti hyökkäyksiä ja iski 74. minuutilla ansaitun johto-osuman. Mainion ottelun pelannut Roope Kantola lähetti kulmapotkun maalille, jossa ranskalaispuolustaja Killian Denoual jatkoi pallon KPV-puolustuksen keskeltä verkon perukoille.


Vihreiden loppukiri ei käynnistynyt kunnolla missään vaiheessa, mutta joukkue sai vielä ottelun loppuun huippuvaarallisen maalipaikan kulmapotkun jälkitilanteesta. Kärkeen nostetun Chantzopoulosin lirutus lähietäisyydeltä ei kuitenkaan löytänyt tolppaa lähemmäksi maalia. Näin ollen kolme pistettä jäivät vaisun esityksen jälkeen Mikkeliin.


Pallo-Veikoilla riittääkin paljon parannettavaa, kun Vihreä joukkue matkustaa sunnuntaina 13.6. Pallokerho-35:n vieraaksi MagneCit Areenalle.kpv logo.png