Raportti (KPV - IF Gnistan)

Kokkolan Pallo-Veikkojen synkkä jakso sai jatkoa, kun vierasjoukkue IF Gnistan haki pisteet Kokkolasta lukemin 0-2 (0-1).


Gnistan aloitti kamppailun aktiivisesti ja siirtyikin jo 12. peliminuutilla johtoon, kun Vihreiden Tommi Saarinen purki Kasperi Liikosen puskun epäonnisesti omaan maaliin. Pikkuhiljaa Vihreätkin alkoivat luoda painetta hyökkäyspäähän, mutta vieraiden organisoitu puolustus pystyi hoitamaan tilanteet. Myös Gnistanin Topi Järvisellä ja Douglas Caelle oli omat tonttinsa, mutta KPV-vahti Miika Töyräs oli maalillaan valppaana.


Toisella puoliajalla KPV otti yhä vahvemmin pallonhallintaa. Peliväline saatiinkin 55. minuutilla maaliverkkoon asti, mutta tilanne oli harmittavasti paitsio. Lopulta 79. minuutilla tasoitus näytti jo liitävän ilmassa, mutta Gnistan-vahti Samu Volotinen ehti vielä hanskoineen Sebastian Manströmin viuhuvan laukauksen tielle.


Varsinaisen peliajan loppuhetkillä alkoi vielä tapahtua. Ensin Harri Heiermann ajettiin ulos toisen varoituksen myötä, ja vain tovia myöhemmin Akseli Lehtojuuri naulasi Caen esityöstä ottelun loppulukemiksi 0-2. Lisäajan 4. minuutilla Töyräs pysäytti vielä läpi olleen Maximo Tolosen ulosajon arvoisesti.


KPV:lla on ryhtiliikkeen paikka, kun Vihreä joukkue pelaa seuraavan ottelunsa 30.6. Rovaniemen Palloseuraa vastaan Kokkolan keskuskentällä.

kpv logo.png