Raportti (Klubi 04 - KPV)

Vihreät lähtivät otteluun tarkkailevalla maltilla, ikään kuin katsoen, mitä HJK Klubi 04 tekee. Kotijoukkue Nollanelonen pitikin palloa, mutta varsin vaarattomasti, ja KPV paineisti paikan tullen aktiivisella joukkueprässillä. Molempien joukkueiden pallollinen peli näytti, kauden avaukselle tyypillisesti, tässä vaiheessa vielä uomiaan hakevalta ja sekavalta.

Lopulta kamppailun avausmaali nähtiin, kuten niin monesti, varsin varkain. Aktiivisesti liikkunut Justus Lehto vainusi oivallisesti klubilaisten syötön ja kiisi tilanteeseen tuulispäänä, aiheuttaen lopulta rangaistuspotkun, kun kapteeni Johannes Kytilä kaatoi vikkelän kärkipelaajan. Rankkaria astui ampumaan ”Haris” Chantzopoulos, joka tykitti kovaa ja keskelle, pallon maalivahti Elmo Henriksonin kautta maaliverkkoon.


Takaiskun jälkeen Klubi 04:n pelaaminen oli varsin hermostunutta. KPV loi muutaman puolittaisen paikan, mutta viimeiset ratkaisut jäivät vielä ontumaan.


Toiselle jaksolle KPV tuli pirteästi ja loi pikkuhiljaa painetta. Angel Zapatan laukauksen torjui vielä onnekkaasti tolppa, mutta Tommi Saarisen yrityksessä onnetar oli siirtynyt Vihreälle puolelle: laukaus muutti suuntaa Eetu Rissasen selästä ja valui Klubin verkkoon. Klubin nuori selkäranka alkoi natista.


Nollanelosen nostaessa takaa-ajokierroksia ja riskitasoa tarjoutui Pallo-Veikoille vastaiskumahdollisuuksia. Lehdon yritys jäi kuitenkin torsoksi, ja Rissasen takakulmavedon torjui mainiosti veskari Henrikson.


Tämän jälkeen kotijoukkue piti pitkään palloa vaarattomasti, Vihreiden keskittyessä jäädyttämään peliä tiiviillä joukkuepuolustamisella ja kärkkymään vastaiskuja. Lähimpänä kavennusosumaa oli Kalle Wallius, jonka vapaapotkuyritys hiveli kuitenkin vain ylärimaa.


Näin ollen ottelu päättyi Kokkolan Pallo-Veikkojen voittoon eheällä esityksellä, ja tärkeät avauspisteet matkaavat Stadista riemubussilla Kokkolaan.


kpv logo.png