Pohjanmaan Derbyn ottelutärpit: Kiinnitä huomiota näihin seikkoihin!

Kauden ensimmäinen Pohjanmaan Derby otellaan tänään maanantaina klo 18:30 Elisa Stadionilla. Luvassa on jälleen mielenkiintoinen ottelu!


Erikoistilanteet


Vihreiden kolmesta osumasta kaksi on syntynyt erikoistilanteista, etenkin kulmapotkut ovat olleet vaarallisia. Vepsussa vaaroja juonii etunenässä kapteeni Sebastian Strandvall, joka muun muassa upotti viime pelissä kulmapotkun suoraan Gnistanin verkkoon. Vihreille tuttu vaparispesialisti Aleksi Pahkasalo sen sijaan puuttuu kokoonpanosta.

Kova alkuohjelma


Rannikon paikallisderby on Pallo-Veikoille kolmas ottelu kahdeksaan päivään, joten alkuohjelma on tiukka. Joukkueen materiaali on tietyiltä osin varsin kapea, mutta avauksessa nähtäneen myös uusia, tuoreita jalkoja.


Kaksintaistelut ja tilanneterävyys


Paikallistaistoissa korostuvat kaksinkamppailukovuus, juoksuvauhtia kirittävä taistelutahto sekä tilanneterävyys. Näiden pohjana on vahva mentaliteetti ja usko omaan tekemiseen.


Yksilösuoritukset


Odotettavissa on tarkkaan joukkuepuolustamiseen nojaava kamppailu, joka saattaa hyvinkin ratketa yksittäiseen taikatemppuun tai virheeseen. Hyökkäyspelaamisessa Vihreiden nuoriosasto haastaa Vepsun kokeneet Steven Morrisseyn ja Kalle Multasen.kpv logo.png