Paluu Ykspihlajan Wembleylle harjoitusottelussa Jaroa vastaan

Ensi viikolla tapahtuu vihdoin ja viimein!

Jalkapallokansa on odottanut ottelutapahtumien alkamista koko pitkän kevään ajan, ja nyt ne viimein starttaavat! KPV kohtaa harjoitusottelun merkeissä Pietarsaaren Jaron keskiviikkona 10.6. klo 18:00. Samalla tapahtuu paluu Ykspihlajan Wembleylle, jossa todennäköisesti otellaan myös tuleva Suomen Cupin neljännesvälierä Helsingin järkäle HJK:ta vastaan, ennen Keskuskentän remontin valmistumista.


KPV-Jaro-harjoitusottelun liput tulevat myyntiin maanantaina 8.6. klo 12:00. Lipun hinta on kaikille 5€. Ostamalla lipun ennakkoon KPV Storesta ja saapumalla otteluun tuet KPV:n edustusjoukkuetta vaikean taloudellisen kevään jälkeen. Lippuja on myynnissä ainoastaan rajallinen määrä ja harjoitusotteluun eivät kausikortit eivätkä etukortit tällä kertaa käy, mutta vilauttamalla kausaria saat kahvin veloituksetta.


KPV edustus testaa uutta ennakkolipunmyyntijärjestelmää kyseisessä harjoitusottelussa. Ole siis nopea ja osta lippusi ennakkoon, sillä niitä ei mahdollisesti jää portille myyntiin.


Tiedotamme keskiviikkona 10.6. Jaron pelin jälkeen KPV – HJK Suomen Cupin lippukäytänteistä. Kausikorttilaisilla on kyseiseen otteluun etuoikeus lippujen varaamiseen.


Tervetuloa kauden aloitukseen ja tutustumaan kauden nälkäisimpään joukkueeseen Ykspihlajan Wembleylle.

Liput otteluun mynnissä maanantaina 8.6. klo 12:00 osoitteessa: http://kpvstore.fi

kpv logo.png