Pallo-Veikot kiittää kaudesta!

Nyt on nähty, ettei Ykkönen ole mikään helppo sarja. Joukkueurheilussa on vain hyväksyttävä se, että aina ei saletisti natsaa, kertoi Matti Laitinen Keskipohjanmaa lehden artikkelissa 30.10.2020.

Niko Kalliokoski on Laitisen kanssa samaa mieltä tulevasta kaudesta:


Nöyrästi, mutta ei nöyristellen jatketaan.


Myös olosuhteet kotikaupungissa saa Kalliokosken suupielet kääntymään hymyyn:


Ensi keväänä pääsee tekemään töitä uudistetulla Keskuskentällä, joten olosuhteet ovat enemmän kuin kunnossa. Myös pelaajaneuvottelut on saatu käyntiin ja ensimmäiset keskustelut eri vaihtoehtojen kanssa on jo käyty.


Vihreän edustusjoukkueen osalta kausi ei mennyt suunnitelmien mukaan, mutta ajatukset ovat jo suunnattu kauteen 2021. Pallo-Veikot haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, kannattajia, työntekijöitä ja mukana olleita kaudesta 2020. Ilman teitä ei ole kokkolalaista jalkapalloa.


Haluamme myös onnitella AC Oulua noususta Veikkausliigaan ja Ykköseen nousseita joukkueita: PK-35, Klubi 04 ja Jippo. Tervemenoa Oululle Veikkausliigaan ja tervetuloa muille kovatasoiseen Ykköseen.


Kausikortit ennakkomyyntiin ylihuomenna!


Kausikorttien ennakkomyynti starttaa keskiviikkona 11.11. klo 12:00 teemalla VAHVEMPI YHDESSÄ. Kahdellekymmenelle ensimmäiselle on luvassa erikoisetu ja ennakkoon tilatut kausikortit voi lunastaa 1.12. lähtien Lipputoimiston myyntipisteestä Mediakulmasta. Uutuutena on Veikko Kulta -kortti, jonka sisällöstä tiedotamme myöhemmin.

kpv logo.png