Ottelutärpit KLUBI 04 - KPVRennolla lennolla


Vihreät ovat alemman jatkosarjan toisena 32 pisteellä. Ero Jippoon ja MuSaan on 11 pistettä, kun 12 sarjapistettä on vielä jaossa. Eli sarjapaikka kaudelle 2022 alkaa olla käytännössä takataskussa, ja Pallo-Veikot voivat lähteä Bolt Arenalle rennolla lennolla. Klubi 04:n tilanne on tukala: joukkue on taulukossa viimeisenä ja lähtee hakemaan ahnaasti pelkkiä voittoja.


Kristian Andersen & Sebastian Mannström


Keskikenttäpeluri Andersen on ratkaissut tärkeitä kamppailuja murtavilla syötöillään, ja varsinkin viime aikoina vapaapotkumaaleillaan. Tanskalaisen rakentaessa hyökkäyksiä keskikentällä Mannström on voitu tiputtaa pallovarmana ikitaistelijana alemmaksi avaamaan peliä. Kapteenin rinnalla uurastanee Adam Vidjeskogin pelikiellon myötä monipuolinen Jan Heinonen.


Kai Meriluoto & Samuel Anini Jr.


Päävalmentaja Mika Väyrysen ryhmästä löytyy nuorta tulivoimaa, mutta puolustuspelaaminen ei ole ollut riittävällä tasolla. Raitapaitojen parhaimpina maalintekijöinä ovat kunnostautuneet kärki Meriluoto ja laituri Anini: molemmilla on plakkarissa 7 osumaa. Vihreiden onkin syytä pimentää tämä vaarallinen kaksikko Boltin iltavaloissa.


__________________________________________________________________________________


KLUBI 04 - KPV Lauantaina 2.10 klo 18:30

Ottelua voi seurata suorana Ruutu + palvelun kauttakpv logo.png