Otteluraportti MyPa-KPV ke 2.9.2020: Kaksinkerroin uutta verta kentällä

Keskiviikkona pelatussa rästiottelussa Myllykosken Pallo ja Kokkolan Pallo-Veikot tasasivat lopulta pisteet, pelin päättyessä lukemiin 1-1. Nyt kaikki joukkueet ovat saavuttaneet sarjan puolivälin etapin ja juna kääntyy.

Ottelu eteni pitkään maalia odottaen, mutta supervaarallisia maalipaikkoja ei nähty. Pulssia kiihdyttivät molemmissa päissä vaaralliset kaukovedot ja muutaman kerran maalin eteen pomppimaan jääneet keskityspallot.


Avausmaali nähtiin lopulta 69. minuutilla, kun toppari Benjamin Niveri jatkoi kulmikkaan varmasti Anttoni Huttusen amaalille lähettämän vapaapotkun läheltä verkkoihin. Vihreiden puolustus oli tilanteessa harmittavan passiivinen ja jäi seisoskemaan paitsiolinjaan, kuin muiden apuun luottaen.


Vihreiden kiri tuntui jäävän lähtötelineisiinsä, ja valmentaja Niko Kalliokoski hakikin uutta virtaa vaihtopenkiltä. Kentällä nähtiin debyyttinsä tositoimissa tehnyt 18-vuotias keskikenttäpelaaja Santeri Mäkinen ja hetkeä myöhemmin 15-vuotias laitapuolustaja Aku Ahokangas, josta tuli samalla kautta aikain nuorin Miesten Ykkösessä pelannut pelaaja.


Kotiyleisön odottaessa jo innokkaana loppuvihellystä Vihreät tasoittivat ottelun, kun lisäajan viidennettä peliminuuttia oli jäljellä kaksi sekuntia. Toppari Ulrich Meleke oli noussut ylös ja keskitti oikealta laidalta mainion pallon maalille, jossa Aleksi Tarvonen hakeutui hyvin vapaaksi, jatkaen pelivälineen Tomas Turusen ohi maaliin. Tämän jälkeen peliä ei juurikaan ehditty enää pelata, ja kamppailu päättyi tasatulokseen.


Vihreiden pelit jatkuvat jo lauantaina, kun Kokkolassa vierailee Mikkelin Palloilijat. #HyväVeikkoEiKiusaa -kampanjan tähdittämä ottelu alkaa klo 17:00 Keskuskentällä.

kpv logo.png