Otteluraportti MP-KPV 5.7.2020: Ykkösen kauden avausvoitto!

KPV oli eilen Mikkelissä, kun vastaan asettui pirteä nousijanippu Mikkelin Palloilijat. Vihreät saivat tehdä täyden päivätyön, mutta lopulta tärkeä avausvoitto irtosi lukemin 1-2. Daa daa daa-da daa-da!

Kuva aiemmasta KPV - KTP-ottelusta.


KPV aloitti kamppailun pirteästi luoden useita vaaranpaikkoja, mutta viimeistelyt karkasivat hieman Sammy N`Djockin vartioiman maalin ohi. Mutta se oli vain tyyntä ennen myrskyä. 22. minuutilla Aleksi Pahkasalon vapaapotkukeskitys jäi elämään taistelupalloksi MP:n päätyyn, päätyen lopulta avaukseen nousseelle Kyle Curingalle, joka kiskaisi oikean jalan laukauksen upeasti 25 metristä oikeaan yläkulmaan. Huh-huh ja 0-1!


KPV ei ehtinyt nauttia johtoasemastaan kuitenkaan kauaa. 29. minuutilla MP sai vapaapotkun hyvältä maalintekosektorilta, ja Antti-Ville Räisäsen lähettämä pallo kiersi vasempaan yläkulmaan, tarkasti ilmassa leijuneen Sergei Lazarevin hanskojen ohi verkkoon.


Tasoitusmaali antoi Mikkelin Palloilijoille uutta pontta, ja voitosta käytiin tiukka taistelu. Lopulta ratkaisijoiksi nousivat vaihdosta tulleet Elias Ahde ja Henri Heiermann. Dirty ohitti vasemmalla laidallaan pienellä jalkakikalla vartioijansa ja sai tilaa keskittää pallon maalille, jossa Ahde pääsi yrittämään puikkausta maalin. N`Djock pystyi torjumaan vielä ensimmäisen yrityksen, mutta Ellu jatkoi jatkopallon varmasti poninhännälle sidotulla päällään maaliin. Sinisten katseet hapuilivat epätoivoisesti kohti linjatuomaria, mutta tilanne ei ollut paitsio. Vihreät nousivat jälleen johtoasemaan.


MP:n loppukiristä jäi puuttumaan suurin raivo. Lähimpänä tasoitusta oli Irfan Sadik, jonka kulmapotkusta päällä jatkama pallo kiersi kuitenkin maalin ohi. Vihreilläkin oli vielä omat paikkansa, mutta loppujen lopuksi erotuomari Mikko Leino vihelsi Urskin sunnuntai-illan kamppailun päättyneeksi lukemiin 1-2.


Kuten ennakkokäsikirjoitukseen kuuluikin, ottivat Vihreät kotimatkalle mukaansa maukkaat kolme pistettä. Tästä on hyvä jatkaa. Pallo-Veikkojen seuraava ottelu pelataankin jo ensi lauantaina Keskuskentällä, kun vastaan asettuu Ekenäs IF.

kpv logo.png