Otteluraportti KTP-KPV to 15.10.2020: Heikompana vahvempi!

KPV pelasi siipirikkoisenakin vahvan pelin KTP:n vieraana. Kumpikaan joukkue ei kuitenkaan onnistunut Tolsan iltavaloissa maalinteossa, joten kuuma taisto päättyi lopulta kiikaritulokseen 0-0.

Pallo-Veikkojen ringistä puuttui torstaina uusina niminä pienten loukkaantumisten, sairastelun ja varotoimenpiteiden takia Miika Töyräs Ulrich Meleke, Tommi Saarinen ja Aleksi Pahkasalo. Tästä huolimatta Vihreät pelasivat väkevän ottelun ja hallitsivat ennen kaikkea ensimmäistä jaksoa.


KPV prässäsi aktiivisesti ylhäältä ja tukki keskikaistan, riisuen kotijoukkueen aseistaan. Ratkaisupaikoissa viimeistelystä puuttui kuitenkin viimeinen terä ja pehmeä ruuti. Kotkalaisten maalivahti Anton Lepola pelasi myös maalillaan hyvän ottelun, torjuen muun muassa Simo Roihan ja Aboubacar Junior Doumbian viimeistely-yritykset.


Ottelun ikävin tapahtuma koettiin 70. minuutin kohdalla, kun Asier Arranzin saama varoitus kiehautti tunteita katsomossa ja päätuomari Peiman Simani keskeytti ottelun hetkeksi rasistisen huutelun takia.


Noususta taisteleva KTP pääsi vasta ottelun lopussa, antaumuksella taistelleen KPV:n hieman väsyessä, pyörittämään tilanteita vapaammin keskikaistan kautta, mutta suureen hätään Vihreät eivät joutuneet missään vaiheessa. Ykkösen syyskuun pelaaja Mika pääsi kerran hätyyttelemään maalia, mutta pallo lipui etukulmasta ohi - muuten espanjalaiskärki oli Vihreiden puolustuksen peitossa kuin käärekarkki mummon duffelitakin taskussa.


Kotkien loppupyristely kirjattiin lopulta pöytäkirjaan varmasti toisin kuin kotijoukkue ajatteli: toppari Ruxi sai toisen varoituksen ja ajettiin ulos kentältä. Tämän jälkeen ottelun viimeiseksi merkinnäksi jäi loppuvihellys.


KPV haluaa lisäksi kiittää KTP:n organisaatiota ja Kotkan kaupunkia 90-vuotispäivän muistamisesta.


Hyvävireisen Vihreän joukkueen seuraava kamppailu, ja samalla kauden viimeinen kotiottelu, pelataan lauantaina 24.10 Musan Salamaa vastaan.

kpv logo.png