Otteluennakko MP-KPV 5.7.2020: Ryöstöretkelle Urskiin!

Päivitetty: 5. heinä 2020

KPV matkustaa avausottelun jälkeen Mikkeliin, jossa vastaan asettuu Mikkelin Palloilijat. Nousijajoukkueelle kamppailu on samalla sarja-avaus. Ottelu pelataan sunnuntaina 5.7. Mikkelin urheilupuiston kentällä, tuttavallisemmin ”Urskissa”

Viime kaudella Kakkosen A-lohkon suvereenisti hoitaneen MP:n preseason oli lupauksia herättävä. Joukkue eteni Cupissa Ykkösen A-lohkosta jatkoon KTP:n kanssa, mutta joutui taipumaan jatkopelissä FC Hakalle. Harjoitusottelussa se pystyi kukistamaan muun muassa FC Lahden.


Mikkelissä on tehty tälle kaudelle joitakin muutoksia ja joukkuetta on vahvistettu. Valmennusvastuun otti pelikentiltäkin tuttu Juha Pasoja, ja uusista hankinnoista eritoten Irfan ”Beratin pikkuveli” Sadik on kiinnostava tuttavuus. 21-vuotias hyökkääjä osui valmistelukaudella maaliverkkoihin yhteensä 7 kertaa. Lisäksi vahva laitapuolustaja Yassin Daoussi on syytä ottaa erityistarkkailuun.


Avaustasurin jälkeen KPV jahtaa nälkäisenä voittoa ja kolmea pistettä. Joukkue ja peruselementit ovat kunnossa, mutta hyökkäyspelissä vahvalla nipulla on varaa nostaa muutama vaihde ylöspäin. Valmentaja Jani Uotinen tuntee virkaveli Pasojan pelistrategian ja löytänee Mikkelin vierailulle oikeat lääkkeet. Näillä eväin sunnuntain taistoon voidaan Vihreiltä odottaa väkevää esitystä.


Ottelua voi seurata klo 18:30 alkaen Elisa Viihteltä, jonka tarjoaa virvokkeiden kera virallinen vierasottelukatsomo West Coast Billiard.

kpv logo.png