Otteluennakko KPV-AC Oulu la 25.7.2020: Kasitien Derby!

Päivitetty: 25. heinä 2020

Vieraspeli Myllykoskella peruttiin turvallisuussyistä edustuksen piirissä todetun koronatapauksen vuoksi, mutta nyt koko joukkue on testattu terveeksi. Hyvien uutisten myötä ja Palloliiton luvalla lauantain huipputaisto KPV-AC Oulu voidaan pelata siis sovitusti.

Vahvaksi tiedetty AC Oulu on aloittanut kauden puhtaalla pelillä: plakkarissa on 4 voittoa ja 12 sarjapistettä. Vastukset eivät olleet sarjan terävintä kaartia, mutta viime lauantain voitto Vepsusta kertoo joukkueen kovasta rutiinitasosta. Etenkin puolustuspeli on ollut uomissaan. Omaan verkkoon on mennyt vain yksi maali.


AC Oulu on hyvin roolitettu miehistö, joka pelaa tiiviisti joukkueena. Samalla oululaisten ryhmitys on kiinnostava sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Esimerkiksi Vepsun tulivoiman pysättäjinä toimivat vahvasti 17-vuotias Miika Koskela ja 38-vuotias Rafinha. Hyökkäyspäästä kannattaa laittaa mieleen 165 liigaotteluakin pelannut Loorents Hertsi. Myös konkarikärki Juho Mäkelä kärkkyy omaa tilaisuuttaan.


AC Oulu on yksi Vihreiden päävastustajista, ja KPV lähtee otteluun kotikentällään varmasti voitto mielessä. Epätietoisuuden jälkeen joukkue on päässyt treenaamaan yhdessä ja valmistautumaan hyvällä fiiliksellä koitokseen.


Vihreät lähtenevät peliin aktiivisesti, mutta tasaisessa taistossa joukkuetasapainon on oltava balansissa. Perustana hyvälle tulokselle ovatkin tutut elementit: eheä 90-minuuttinen, hyvä joukkuepuolustaminen ja terävyys maalitilanteissa.


Jarkko Hurme saattaa palata kokoonpanoon, mutta Akseli Ollila parantelee edelleen nivustaan. Tämä avannee paikan "Dirty" Heiermannille.


Erotuomari Daniel Enkvist viheltää Kasitien odotetun superderbyn käyntiin Keskuskentän uudenkarhealla nurmella lauantaina klo 17:00.

kpv logo.png