Otteluennakko KPV-MUSA la 24.10.2020: Kauden viimeinen kotiottelu!

Seuraavaksi edessä on jo Kokkolan Pallo-Veikkojen kauden viimeinen kotiottelu, kun lauantaina 24.10. puolilumiseen Kokkolaan saapuu Musan Salama. Vihreillä on jälleen mahdollisuus ottaa revanssivoitto, tasoittaa tilit, kun joukkueiden keskinäinen kamppailu Porissa päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen kotijoukkueen 3-2-voittotulokseen.

Molemmat joukkueet ovat keränneet 28 pistettä ja varmistaneet sarjapaikkansa Ykkösessä ensi kaudella, nousukamppailun kuitenkin karatessa tähtäinjyvästä.


MuSan peli on hieman hiipunut kauden edetessä. Elokuisen KPV-voiton jälkeen Salamat ovat voittaneet vain sarjan peräpään pitäjät, MyPan ja SJK Akatemian. Toki on syytä huomioida, että sillä on ollut vastassa pääasiassa kärkipään joukkueita.


Musan Salamoiden hyökkäyspään teränä häärii kunnioitettavat 14 osumaa iskenyt Juuso Aalto. Vihreiden kaadossa kunnostautunut färsaarelaistorni John Frederiksen puuttui viimeksi pelatusta VPS-ottelusta ja kärjen pelaaminen on epävarmaa. Sama koskee nuorta kärkipelaaja Mauro Severinoa.


MuSa on fyysinen joukkue, joka lähtenee otteluun vahvasti taistellen ja joukkueena puolustaen, kapteeni Jussi Välilän johdolla. Paikan tullen vieraat iskevät nopeasti ja suoraviivaisesti, pyrkien horjuttamaan Vihreiden puolustusta.


Hyvävireinen KPV haluaa lopettaa kotitaipaleensa voittoon. Vihreät ovat valmentaja Niko Kalliokosken alaisuudessa löytäneet, pienestä ailahtelusta huolimatta, joukkueena tapansa pelata ja luonteensa. Lauantaina onkin odotettavissa jatkoa aktiiviselle pelille ja rakkauttava haalivan kuuluttaja Aku-Petteri Pahkamäen maalikuulutuksille.


Siipirikkoisen Kotkan reissun jälkeen pelaajarintamalta kantautuu hyviä uutisia. Tommi Saarisen pelikunto on vielä arvoitus, mutta Miika Töyräs, Ulrich Meleke ja Aleksi Pahkasalo palaavat kokoonpanoon.


Kokkolan Pallo-Veikkojen ja Musan Salamoiden välinen taisto alkaa lauantaina kello kahdelta, jolloin kovaäänisissä musana salamoi humppa. Kalahallin hiekasta noussut, nyt nurmikentän pelivaltiaaks!

kpv logo.png