Otteluennakko KPV-IF GNISTAN la 22.8.2020: Koko perheen pelipäivä!

Vihreiden pelit jatkuvat lauantaina, kun IF Gnistan matkaa Helsingin Oulunkylästä Kokkolaan. Molemmilla joukkueilla on viime kierrokselta alla henkisesti tärkeä voitto. Ottelussa on kuitenkin vain yksi suosikki: ja se on KPV.

KPV jatkaa siitä, mihin Kajaanissa jäi. Kaiken pohjana on kova työmoraali ja joukkuepeli, joiden päälle rakennetaan luovia nyansseja. Kotikentällään Vihreät ottanevat vahvemmin pallonhallinnan, mitä pitää pystyä hyödyntää aiempaa paremmin maalipaikkojen luomiseen. Etenkin hyökkäyspään Alekseille, eli Pahkasalolle ja Tarvoselle, toivotaan onnistumisia, jotka karistaisivat apinaa selästä.


Adam Vidjeskogin pelikiellon myötä Vihreät on pakotettu pieniin muutoksiin. Luultavammin Abu Sanunu saa näyttöpaikkansa keskellä. Simo Roiha ei liene vielä joukkueen käytettävissä. Lisäksi joukkueesta puuttuu pitköaikaispotilas Armend Kabashi.


Heikon alkukauden jälkeen Gnistan vaihtoi valmentajaa - samoihin aikoihin KPV:n kanssa - mutta Ricardo Duarten palkkaus jäi mediahuomion marginaaliin. Ennen Gnistan-pestiä portugalilainen Duarte on toiminut Vepsun apuvalmentajana ja Palloliiton valtakunnallisena koulutuspäällikkönä.


Kahden tappion jälkeen Gnistan otti avausvoittonsa Duarten alaisuudessa kaatamalla MyPan lukemin 3-2. Tärkeä voitto toi uskoa omaan peliin, mutta Gnistanin pelissä riittää vielä paljon tekemistä, jos se aikoo pysyä lauantaina Vihreiden perässä.


Etenkin puolustuspeli on ollut joukkueen murheenkryyni. Omissa verkoissa on heilahtanut 20 kertaa. Tuoreista hankinnoista Oumaro Coulibaly vahvistaa keskuspuolustusta ja Douglas Cae tuo uutta virtaa hyökkäyspeliin.


Ottelu on samalla koko perheen pelipäivä. Tirehtööri Tirvaisen ja Pelle Pepperonin johdolla paikalta löytyy viihdykettä pomppulinnasta karkkitykkiin. Vakavahenkisemmille on luvassa jalkapallohurmosta klo 17:00 alkaen.

Ennakkoliput myynnissä nyt KPV Storessa! Samassa osoitteessa myös ilmaislippuja lapsille!

kpv logo.png