Otteluennakko KPV-FF JARO su 9.8.2020: Vapise Jeppis!

Sunnuntaina ei ole aikaa levätä laakereillaan, kun viikolla väkevästi esiintyneet KPV ja FF Jaro kohtaavat Keskuskentällä 7 sillan saariston kuumassa paikallistaistossa.

KPV kaatoi keskiviikkona SJK Akatemian hallitun esityksen jälkeen lukemin 4-0. Valmentaja Miika Juntunen toi tulikasteessaan Vihreiden peliin suoraviivaisuutta, aktiivista joukkueprässiä ja lupaamaansa taisteluilmettä. Myös pelaaja- ja roolitusmuutoksia voidaan pitää onnistuneina: näyttöpaikkansa saanut laitapuolustaja Samu Laitinen, keskustan pohjalla pelannut Kyle Curinga ja hyökkäävämmässä roolissa taituroinut Sebastian Mannström olivat joukkueen parhaimmistoa. Mutta ennen kaikkea koko joukkueen kokonaisesitys oli sisuuntunut – siinä oli säkenöivää paloa ja kipinää.


Sunnuntaina Vihreiltä puuttuvat harjoituksissa alaraajavammasta kärsivä Armend Kabashi, jonka on ilmoitettu olevan sivussa loppukauden, sekä jalkavammaansa poteva Simo Roiha. Keskiviikkona pikkukolhuja saaneiden Aboubacar Doumbian, Jarkko Hurmeen, Miika Töyräksen ja Akseli Ollilan pelikunto on vielä arvoitus.


FF Jaro on yllättänyt alkukaudesta tulivoimaisuudellaan. Seitsemästä ottelusta kasassa on 4 voittoa ja hurjat 16 tehtyä maalia. Viikolla Punaiset murskasivat Pohjanmaan derbyssä Vepsun sensaatiomaisesti 6-1. Hyökkäyksen takuumiehinä ovat häärineet KPV-kasvatti Severi Kähkönen ja Anthony "Anttu" Olusanya. Vuonna 2000 syntynyt parivaljakko on iskenyt yhteensä 8 osumaa, mutta myös taustatukea kaksikolle löytyy.


Keskustassa Markus Kronholm ei häikäise liikkeellään, mutta on taitavana ja järkevänä pelaajana tärkeä osa pelinrakentelua. Repaleiseen puolustukseen laatua tuo hyvin topparin tontille kotoutunut nigerialaispuolustaja Stanley Amuzie ja argentiinalainen laitapakki Guillermo Sotelo.


Keskuskentällä on siis luvassa sunnuntaina korkeatasoista jalkapalloa, tiukkaa taistelua ja auringonpaistetta, kun Pallo-Veikkojen ja FF Jaron välinen taisto käynnistyy klo 18:30. Vihreiltä on kaikki lupa odottaa toista kotivoittoa ja jeppisläisten pysäyttämistä, maestro Juntusen taikasauvan ja Green Familyn johtaman kotiyleisön siivittämänä.

Ennakkolippuja Keskuskentälle on myyty ennätysmäärä, joten varaa paikkasi otteluun pian osoitteesta: www.kpvstore.fi. Ennakkoliput myynnissä klo 13:30 saakka!

kpv logo.png