Otteluennakko KPV-EIF 11.7.2020: Tehdään voitosta putki!

Päivitetty: 11. heinä 2020

KPV saa vieraita pitkän bussimatkan takaa Raaseporin Tammisaaresta, kun lauantaina vastaan asettuu Ekenäs IF. Keskuskentällä on luvassa kiihkeä taisto, kun molemmat joukkueet lähtevät kolmanteen otteluunsa taskussaan 4 sarjapistettä, tavoitteenaan kasvattaa pottia kolmella.

Vihreiden kauden alku on maalannut tarkahkon luonnoksen monen tulevan ottelun kuvasta. Vastustajat tiedostavat Pallo-Veikkojen vaarallisuuden ja puolustavat joukkueena alhaalta, jolloin tilaa ja aikaa on niukasti. Puolustavan pelistrategian toteuttaminen on pitkässä juoksussa väsyttävää, mutta samalla se vaatii KPV:ltä luovuutta ja taitoa liikuttaa palloa nopeasti maalitilanteisiin. Tämä ei toki ole uutta tietoa, mutta korostaa jo talvisilla harjoituskentillä treenatun joukkuepelin ja variaatioiden leveyden tärkeyttä. Ja tähän Vihreillä on riittävästi malttia, ryminää ja taitoa - sekä fyysistä kuntoa.


Pelaajaringistä puuttuvat lauantaina näillä näkymin vain jalkaansa paranteleva Jarkko Hurme ja Aboubacar Junior Doumbia, joka huilaa Kokkolaan tultuaan pakollisen koronakaranteeninsa.


EIF on tunnettu pelaavana joukkueena, mikä saattaa antaa Vihreille tarvittavaa tilaa – toisaalta omassa päässä pitää olla jatkuvasti hereillä. Uusista hankinnoista eteläafrikkaiskärki Darren Smithilta ja kanukki Zachary Sukundalta odotetaan tehoja, kun keskustan luottopelaaja Daniel Rantanen karkasi Ouluun ja viime kauden paras maalintekijä Akseli Ollila tunnetusti Vihreisiin.


Joukkue ei ole päästänyt kahdessa ottelussaan vielä maaliakaan omaan verkkoonsa. Tällä kertaa kuitenkin luottovahti Mehdi El Moutacimin korvannut Fillion Yann-Alexandre ja muu puolustus joutuvat todelliseen testiin Keskuskentän löylyssä.


KPV noudattaa edelleen tarkasti viranomaisten turvamääräyksiä. Lauantaina Keskuskenttä on jaettu kolmeen katsomolohkoon, joista jokaiseen otetaan maksimissaan 400 katsojaa. Näin ollen paikkoja on 1200 katsojalle.


Osta siis ennakkolippusi KPV Storesta ja saavu paikan päälle nauttimaan Ykkösen jalkapallohurmoksesta.kpv logo.png