Otteluraportti EIF-KPV la 12.9.2020: EIF kaksi maalia vahvempi

Päivitetty: 16. syys 2020

KPV jatkoi mollivoittoista taivaltaan, kun tällä kertaa Ekenäs IF kyykytti Vihreiden nippua. Tammisaaren sateessa käyty taisto päättyi lopulta kotijoukkueen 2-0-voittolukemiin.

Kotijoukkue EIF oli lauantaina kaksi maalia parempi joukkue. 23. minuutilla Pasi Forsmanin kaukaa ammuttu kierteinen, putoava syyslehti yllätti Miika Töyräksen ja helähti verkkoihin. 79. minuutilla Ville Sevon nosti oikealta laidalta oivan pallon linjan taakse, ja sateessa suolapatsaaksi jähmettynyt Haris Chantzopoulos hävisi juoksukilpailun sata-nolla Darren Smithille, joka viimeisteli helpon näköisesti kauden 8. osumansa.


Vihreiden hyökkäys näytti jälleen saamattomalta, ja pallo liikkui pääasiassa keskialueella. Puolittaisia maalipaikkoja luotiin keskityspalloilla ja kaukolaukauksissa, mutta nopeat syöttökombinaatiot ja puolustukselle ongelmia aiheuttava paineistus loistivat poissaolollaan. Tällä hetkellä Pallo-Veikoilta tuntuu puuttuvan omaan pelitapaansa istuvat pedon syömähampaat. Lopulta tammisaarelaisten veräjänvartija Yann-Alexandre Fillion pääsi maalillaan todella helpolla.


Häviön myötä Vihreiden maaliero valahti jo pakkasen puolelle, ja joukkueella on 13 ottelusta vain 15 sarjapistettä. Tappiota ei ole kuitenkaan aikaa murehtia pitkään, kun jo keskiviikkona Kokkolaan matkustaa Myllykosken Pallo. Tässä ajassa ei taiota uusia temppuja taikapussiin, mutta tässä ajassa kaivetaan selkärangasta Vihreiden todellinen taisteluilme, ja syy, miksi syyskuiselle Keskuskentälle todellakin kannattaa saapua.


kpv logo.png