Niklas Vidjeskog vahvistamaan edustuksen valmennusosastoa!

Kruunupyyläinen Niklas Vidjeskog liittyy mukaan KPV:n edustusjoukkueeseen valmentajan roolissa.

Kuva: www.junior.ffjaro.fi / 2017

Pelaajaurallaan TUS:ssa, KPV:ssa, Jarossa ja Östersund FK:ssa pelannut mies on alueella arvostettu valmentaja, ja tarjoaa varmasti suuren avun Niko Kalliokoskelle heidän kääntäessään vihreää laivaa jälleen vahvempiin suorituksiin. Suomen pääsarjatasolla Vidjeskog on pelannut yhteensä seitsemän kautta.


“Valmentajaurani sai alkunsa kun valmensin ensin TUS:ssa Kakkosta. Siitä suunta vei Jaroon kakkosvalmentajaksi. Sen jälkeen olen toiminut nuorisopuolella. Pariin otteeseen olen ottanut vastuun Jaron edustuksessa valmentajan saatua potkut.”


Kokkolalaisille Vidjeskog on pelaajana tuttu tietysti vuosilta 1990-1992, jolloin mies takoi 55 otteluun 10 maalia Pallo-Veikoille, mutta minkälainen valmentaja hän on?


“Olen vaativa valmentaja, mutta myös kuunteleva ja ymmärtävä. Haluan että kaikki mukana olevat aina pyrkivät tekemään parastaan. Suurimmat saavutukseni ovat mielestäni tulleet pelaajakehittämisessä.”


Kahtena viime vuonna nuoremmalle jalkapalloväelle parempi tuttavuus, samalla sukunimellä varustettu Adam, on pelannut Pallo-Veikkojen riveissä Veikkausliigaa ja Ykköstä. Sama sukunimi ei ole vain sattumaa, sillä kyseessä ovat isä ja poika.


“Kokkolalaiset tulevat huomaamaan että olemme tosissamme. Toivottavasti yleisö lähtee isolla porukalla mukaan tähän viimeistään silloin kun asiat taas palaavat normaaliin.”


Niklas Vidjeskogin kanssa solmittu sopimus kattaa tulevan kauden 2021.


kpv logo.png