Muutoksia valmennusosastossa: Widjeskog päävalmentajaksi!

KPV:n edustusjoukkueen taustalla tapahtuu muutoksia, kun valmentaja Niklas Widjeskog ottaa vetovastuun loppukauden ajaksi korvaten Niko Kalliokosken.


Pallo-Veikkojen taustalla tapahtuu muutoksia, kun valmentaja Niklas Widjeskog ottaa vetovastuun loppukauden ajaksi korvaten Niko Kalliokosken.


– Uskon vahvasti että tämä joukkue kääntää kelkan ja pääsee nopeasti voittojen tielle, Widjeskog kertoo.


Kruunupyyläinen Niklas Vidjeskog liittyi mukaan KPV:n edustusjoukkueeseen valmentajan roolissa viime joulukuussa. Kokkolalaisille Vidjeskog on pelaajana tuttu vuosilta 1990-1992, jolloin mies takoi viiteenkymmeneenviiteen otteluun kymmenen maalia Pallo-Veikoille.


Widjeskogin valmentajaura sai alkunsa hänen valmennettuaan ensin TUS:ssa Kakkosta. Siitä suunta vei Jaroon kakkosvalmentajaksi. Sen jälkeen hän on toiminut junioripuolella, sekä pariin otteeseen ottanut vastuun Jaron edustuksessa valmentajan saatua potkut.


Widjeskogille etsitään nyt myös tukea avuksi valmennukseen.


– Olen vaativa valmentaja, mutta myös kuunteleva ja ymmärtävä. Haluan että kaikki mukana olevat aina pyrkivät tekemään parastaan, Widjeskog kuvaili itseään tiedotteessa 2020 lopussa.


Niko Kalliokoski on ollut pitkään mukana kirjoittamassa vihreää tarinaa niin pelaajana kuin taustajoukoissa. Viimeisin roolin päävalmentajana ehti kestää noin vuoden ajan. Kalliokoski jatkaa seuran palveluksessa muissa tehtävässä niin ikään kauden loppuun.


Myös toimenkuvan muutos KPV Yhtiöissä tapahtui Kalliokosken kanssa täydessä yhteisymmärryksessä.


Kalliokosken vuosien saatossa antama panos seuralle on valtaisa, ja vastoinkäymisistä huolimatta koko seura ja ympärillä oleva kokkolalainen jalkapalloväki saa olla miehelle kiitollinen.


– Nikolle tuhannet kiitokset, yhteistyömme on sujunut todella hyvin! Tämä ratkaisu kertoo, miten iso vihreä sydän Nikolla todellakin on, kiittää Widjeskog.


Edustusjoukkue on viime kausina kohdannut suuriakin pettymyksiä, mutta KPV tahtoo painottaa kausikorteistakin tuttua viestiä: Vihreä on #VahvempiYhdessä. Kannatusta tarvitaan, jotta voimme yhdessä saavuttaa jälleen hienoja asioita.


kpv logo.png