Lue ottelutärpit illan KPV - MP -otteluun!

Kokkolan Pallo-Veikot matkaavat tänään Mikkelin Palloilijoiden vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18:30 ja sitä voit seurata suorana Ruutu+ -palvelusta.


Tinkimätön taisto pisteistä


Vihreillä on alla kolme voitotonta ottelua, ennen kaikkea pelitapahtumiin nähden turhauttava Jaro-tappio tuli ikävään saumaan. KPV haluaa palata Mikkelissä voittojen tielle sarjajumbon kustannukselta. Toisaalta MP on taulukkoa parempi joukkue, joka tekee kaikkensa katkaistakseen kolmen ottelun tappioputkensa. Mikään lopputulos ei tule tyydyttämään kumpaakin joukkuetta.


Urskin olosuhteet


Kesäkuinen perjantai-ilta ja Mikkelin urheilupuisto tarjoavat kamppailulle hienot puitteet ja tuovat siihen oman värinsä. Kotijoukkue tuntee Urskin luonnonnurmen metkut vieraita paremmin, mutta myös Vihreät osaavat tarvittaessa käyttää hyödyksi verkkaisen alustan täsmäaseita, eritoten pitkiä avaussyöttöjä ja erikoistilanteita. Jos meteorologeja on uskominen, lämpötila Mikkelissä hätyyttelee sellaisia hellelukemia, joka nostaa hikikarpalot Visulahden vahakabinetin merkkihenkilöidenkin ohimoille. Tämä näkyy myös kentällä ja korostaa fiksua pelaamista, temmon jaksotusta ja vaihtostrategiaa.


Eheän pelin elementit


Molemmat joukkueet lähtevät varmasti pelaamaan eheää yhdeksänkymmentäminuuttista, vahvan joukkuepuolustamisen ja hyökkäykseen kuivatun ruudin kautta. Ennen kaikkea MP:lle murheenkryyninä ovat olleet jaksojen alut, joissa on lyhyessä ajassa luovutettu voiton avaimet vastustajalle, unisella pelaamisella ja puolustusvirheillä. Vihreätkin ovat turhan usein hankaloittaneet omaa urakkaansa, muun muassa vältettävissä olleilla rangaistuspotkuilla ja ulosajoilla.kpv logo.png