KPV Yhtiöt Oy edustusjoukkueen taustalla myös jatkossa

Kokkolan Pallo-Veikot järjesti tänään tiedotustilaisuuden medialle edustusjoukkueen jatkosta ja uusista tuulista. KPV Yhtiöt Oy jatkaa edustusjoukkueen taustalla tavoitteenaan jättää visiitti Ykkösessä vain kauden mittaiseksi ja nousta sen jälkeen takaisin Veikkausliigaan.


"Päättynyt kausi oli iso pettymys ja paljon tuli tehtyä virheitä. Näistä virheistä kuitenkin otetaan opiksi, ja nyt katsotaan tulevaisuuteen." kommentoi Matti Laitinen.


"Kyllä jatketaan siis totta kai ja ollaan täysillä mukana. Nyt lähdetään rakentamaan hommia eteenpäin entistä pitkäjänteisemmällä otteella. Laitetaan sen verran paukkuja että palkitaan 400-vuotias Kokkola, sekä huipennetaan KPV:n 90v. juhlakausi nousujuhlilla." Matti jatkaa.


Joukkueen rakentaminen on aloitettu konkreettisesti jo heti karsintaotteluparin päätyttyä. Päävalmentaja Jani Uotinen ja manageri Tuomas Moilanen ovat hoitaneet tätä puolta, valmentaja Niko Kalliokosken vielä saattaessa päättyneen kauden pakolliset asiat pakettiin.


"Tuomas ja Jani ovat tehneet puolitoista viikkoa aktiivista taustatyötä tulevaa kautta varten. Nykyisen joukkueen pelaajien kanssa on keskusteltu jatkosta vihreässä paidassa, ja enemmistö on suhtautunut asiaan erittäin myönteisesti. Myös parikymmentä muuta kotimaista pelaajaa on kontaktoitu ja lähipäivinä saadaankin jo varmasti sopimusuutisia." valmentaja Niko Kalliokoski valaisee.


"Arvostamme totta kai myös kokeneempia pelaajia, mutta tulevaisuudessa teemana on tuoda mukaan entistä enemmän nuorempia lahjakkuuksia, ja sitä kautta saada enemmän nälkää, intoa ja eteenpäin menemisen meininkiä." hän jatkaa.


Mukaan taustajoukkoihin astuu myös kokkolalaisille erittäin tuttu mies, Henri Myntti. Myntti on aikaisemmin pelannut useita kausia KPV:n edustusjoukkueessa, sekä aikanaan myös toiminut sen valmentajana.


"Mahtavaa tulla takaisin, tällä kertaa taustahommiin!", mies aloittaa "Näkisin että tärkein hommani on tuoda resursseja valmennuksen tukena ja pelaajarekrytointien kanssa."


"Tärkeimpänä asiana menestystä tavoitellessa näen pitkäjänteisyyden, ja sen on tarkoitus näkyä myös pelaajahankinnoissa. Heidän tahdotaan pysyvän täällä mahdollisesti pidempään, silmällä pitäen aina tulevaakin kautta." Henri jatkaa.


"Pelattiin Ykköstä tai Veikkausliigaa niin KPV:n pitää kääntää kelloa kunnolla taaksepäin ja rakentaa tulevan kauden joukkuetta jo pitkin kautta – paljon ennen marraskuuta ja kauden päättymistä." Myntti kertoo.


Kokkolan Pallo-Veikot lähtee ensi kauteen siis lupaavin resurssein, tavoitteenaan pitää päivittäinen tekeminen Veikkausliigatasoisena nousua tavoitellessa. Näin pääsarjatason jalkapallo tuodaan takaisin Kokkolaan — tällä kertaa pysyvästi.

kpv logo.png