KPV:n ottelutapahtumissa täysin muovittomia juomakuppeja!

Tiesitkö että? KPV ja Colombier ovat olleet yhteistyössä läpi kuluneen kauden, joka tarkoittaa sitä, että KPV:n otteluissa käytetyt kertakäyttökupit ovat olleet täysin muovittomia. Kupit soveltuvat kuumien ja kylmien juomien tarjoiluun.

Kokkolan Pallo-Veikoille on tärkeää toimia vastuullisesti myös ympäristön näkökulmasta ja muovittomien juomakuppien käyttöönotto on yksi osa näitä toimia. Kauden aikana ottelutapahtumissa kulutetaan tuhansia kertakäyttöisiä kuppeja kahvin, virvoitusjuomien ja oluen tarjoilussa. Colombierin avulla KPV on päässyt vähitellen eroon muovisista kupeista.


Colombier on suomalaisessa omistuksessa oleva kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Alankomaissa. Pitkään paperialalla toiminut Colombier voitti vuonna 2018 muovittomilla tuotteillaan USA:ssa järjestetyn ”NextGen Cup Challange” -kilpailun. Kilpailun tarkoituksena oli tuottaa uusien materiaalien ja kestävän suunnittelun kautta ympäristöystävällisiä ratkaisuja globaaleille pakkaustuotemarkkinoille.


Colombier EcoBarrier tuotteet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto tavanomaisille muovituotteille. Ne ovat helposti kierrätettäviä tavallisena paperina. Tuotteet eivät rajoitu pelkästään kuppeihin. innovaatiota voidaan soveltaa myös muihin ruoka- ja juomapakkauksiin, joissa vaaditaan veden tai rasvan kestoa.


Hienoa että KPV on vihreä myös pelikentän ulkopuolella ja kannustaa faneja kierrättämään, sanoo Colombier-ryhmän johtaja Juha-Markus Viitala.kpv logo.png