KPV:n miehistö koronavapaa: Ensi viikonlopun ottelu pelataan sovitusti!

KPV:n pelaajille ja henkilöstölle järjestettiin viikonlopun aikana koronatestit ja kaikki tulokset näyttivät negatiivista.

Myös ensimmäisestä testistä positiivisen tuloksen saanut henkilö antoi viikonloppuna negatiivisen tuloksen, ja kävi tänään kolmannessa testissä tuloksen näyttäen jälleen negatiivista. Näin ollen KPV:n joukkueen tai muun henkilöstön keskuudessa ei ole koronatartuntaa.

KPV on noudattanut tarkasti viranomaisten ohjeistuksia vallitsevassa tilanteessa ja varotoimenpiteenä kolme henkilöä suorittaa vielä kahden viikon karanteenin.

Edustusjoukkueen pelaajat aloittavat normaalit harjoitukset joukkueena jälleen huomenna ja siitä eteenpäin arki jatkuu normaalisti.

Palloliitto on vahvistanut että ensi lauantaina 25.7. klo 17:00 Kokkolan Keskuskentällä pelattava KPV – AC Oulu -ottelu tullaan pelaamaan sovitusti. Myös MyPan kanssa on aloitettu keskustelut sopivasta ajankohdasta siirretylle ottelulle pelaamiselle.

Ottelutapahtumasta on pyritty rakentamaan kaikille turvallinen, joten luethan oheisen ohjeistuksen ennen otteluun saapumista: https://www.kpvedustus.fi/post/kasitien-derby-kpv-ac-oulu-liput-myynniss%C3%A4-sunnuntaina

Ennakkoliput KPV - AC Oulu -otteluun myynnissä:

TÄNÄÄN ma 20.7. klo 18:00 osoitteeseen: http://kpvstore.fi/

Kiitos Soite!

KPV tahtoo lämpimästi kiittää Soitea eli Keski-Pohjanmaan Keskussairaalaa viikonlopun johdosta. Lauantaina Soiten henkilökunta testasi ylitöinä bussilastillisen KPV:n pelaajia ja taustoja. Olette arjen sankareita!


KPV:n Arjen sankari-kampanja on käynnissä vielä heinäkuun loppuun. Osta vapaalippu vapaavalintaiseen otteluun, joka lahjoitetaan Soiten henkilökunnalle. KPV on osallistunut jokaiseen lippuun viidellä (5) eurolla.


Tue kanssamme sairaalatyöntekijöitä:

Klikkaa haluamasi lippumäärä ja osta-painiketta. Sen jälkeen klikkaa

ostoskoripainiketta ja maksa ostoksesi


kpv logo.png