KPV:n kauden avausotteluun otetaan 300 kannattajaa ja kioskit sekä anniskelualue eivät ole avoinna!

Jotta tulevan torstain ottelutapahtumasta voidaan luoda turvallinen kokemus kaikille otteluun saapuville, on KPV päättänyt olla avaamatta kioski- ja anniskelupalvelujaan yleisölle.


Päätös on syntynyt viikonlopun aikana heikentyneen Covid-19 -tilanteen vuoksi ja KPV pyrkii välttämään liiallisia ihmisten välisiä kontakteja.


Anniskelualueen pois jäämisen johdosta vanhaan pääkatsomoon lisätään yksi uusi lohko A1. Kuten A-, B-, C-, D- ja E-lohkoihin, myös uuteen A1-lohkoon on mahdollista ottaa 50 katsojaa.


Tämän johdosta vanhaan pääkatsomoon lisätään yksi uusi lohko A1. Kuten A-, B-, C-, D- ja E-lohkoihin, myös uuteen A1-lohkoon on mahdollista ottaa 50 katsojaa.

Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäyntinsä, ja lohkojen välillä liikkuminen on kielletty. Kaikista lohkoista löytyvät WC-tilat sekä kioskipalvelut.


Kausikorttilaiset etusijalla


Mikäli olet ostanut kausikortin, voit lunastaa sinulle maksuttoman pääsylipun KPV Klubilta vielä tänään maanantaina 10.5. klo 15.00–18.00. Yksi kausikortti oikeuttaa yhteen lippuun.

Lohkot täytetään järjestyksessä, mutta kausikorttilaiset ensisijaisesti katettuihin katsomoihin lohkoissa A, A1, D ja E.Ennakkoliput myy Lipputoimisto


Kausikorttilaisten lunastamatta jättämät liput saapuvat myyntiin Lipputoimistoon tiistaina 11.5. klo 12.00. Lippujen hinnat ovat: aikuinen 15,00 €, eturyhmät 10,00 €.


Ennakkoliput: https://lipputoimisto.fi/KPVLiput portilta


Mikäli kaikkia paikkoja ei myydä ennakkoon Lipputoimistosta, ovat loput paikat ostettavissa myös portilta. KPV Edustus tiedottaa kanavissaan pelipäivänä, onko lippuja saatavilla portilta vai onko tapahtuma loppuunmyyty ennakkoon, joten kehotamme tarkkailemaan tilannetta.

Huom! Rajoitettujen otteluiden yleisömäärää seurataksemme, emme voi ottaa normaaliin tapaan alle 15-vuotiaita maksutta sisään. Jokaisella ottelutapahtumaan saapuvalla tulee olla lippu.Muista myös seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:


· Älä saavu sairaana tai oireisena ottelutapahtumaan.


· Huolehdi turvaväleistä katsomossa ja muissa kentän tiloissa. Tämä pätee myös valitessasi istuma- tai seisomapaikkaa.


· Jos tulet paikalle perheen kanssa, keskustele järjestyksenvalvojan kanssa istumajärjestelyistä.


· Jos ilmenee tarve yskäistä, tee se kertakäyttöiseen paperinenäliinaan tai hihaasi.


· Suosimme lipunmyynnissä ja kioskipisteillä korttimaksua.


kpv logo.png