KPV haluaa muistaa paikallisia Arjen Sankareita!Normaalia synkempi kevät on herättänyt ihmisissä halun auttaa lähimmäisiä ja eristyksissä olevia poikkeuksellisella tavalla. On järjestetty kauppa-apua riskiryhmille, sukulaisiin ja tuttuihin ollaan kaukoyhteyksissä aiempaa aktiivisemmin ja monissa meissä on herännyt suurempia määriä empatiaa kuin ennen.


Me Kokkolan Pallo-Veikoissa haluamme muistaa myös Arjen Sankareita, jotka työskentelevät pitkää päivää erilaisissa terveydenhuollon tehtävissä, kaupoissa, paikallisissa yrityksissä ja opetustehtävissä. Myös vähävaraiset ja yksittäiset Arjen Sankarit ovat olleet mielessämme.

Jalkapallo ei ole maailman tärkein asia, mutta kun sarjat jossakin vaiheessa käynnistyvät, voi jalkapallo ja sen ympärille rakennettu tapahtuma tuottaa paljon iloa sekä hyviä hetkiä.


Jos tahdot olla kanssamme muistamassa Arjen Sankareita, voit lahjoittaa lipun KPV:n kotiotteluun, joko valitsemallesi henkilölle, tai ohjata sen johonkin valittuun kohteeseen, jotka löydät alla olevasta linkistä. Sinulla on mahdollisuus toimia kesäkuun loppuun asti. Lipun hinta on 10,00€ kpl (normaali 15,00€) ja sen voit hankkia KPV Storen kautta. Arjen Sankari voi itse valita mihin otteluun hän saapuu.


Tehdään yhdessä hyvää: www.kpvstore.fi

kpv logo.png