KPV Esittää: Drive In Movies KOKKOLA!

Amerikan malliin toteutettavat ulkoilmaelokuvanäytökset saapuvat Kokkolaan keskiviikkona 3.6. ja torstaina 4.6. Liput myynnissä nyt!

KPV järjestää elämyksellisen ja turvallisen tavan nauttia elokuvaviihteestä myös korona-aikana. CoreGo ja KPV toteuttavat Kokkolan K-Raudan parkkipaikalla neljä Drive-in elokuvanäytöstä! Kaksi perheen pienimmille, sekä kaksi nuorille ja aikuisille.


Drive-in esitykset näytetään suurelta ulkoilma-screeniltä, ja elokuvan äänet lähetetään suoraan autosi radioon FM-lähettimellä.


Autoja aletaan vastaanottamaan 0,5h ennen elokuvan alkua ja autopaikat täytetään saapumisjärjestyksessä.


Elokuvanäytöksen hinta on 30€ per auto.

LIPUT: https://bit.ly/3d7yb3k


★ NÄYTÖKSET ★


KE 3.6.2020 klo 18.00:

Viidakon Veijarit

KE 3.6.2020 klo 20.30:

Diego Maradona

TO 4.6.2020 klo 18.00:

Koiranpäivät

TO 4.6.2020 klo 20.30:

Midway


Lippuihin liittyvissä kysymyksissä palvelee: asiakaspalvelu@corego.fi / +358 46 9230 528 (arkisin klo 9-18)


Katso alta esittelyt elokuvista!

VIIDAKON VEIJARIT

Keskiviikkona 3.6. klo 18:00


Suomeksi puhuttu versio! Täältä tulevat Viidakon veijarit! Heidän johtajansa Mauri saattaa näyttää pingviiniltä – mutta sisältä hän on todellinen tiikeri! Historian kömpelöin mutta hyväsydämisin kungfu-mestari on tiikeriäidin kasvattama oikeuden puolustaja, joka aikoo ylläpitää järjestystä ja oikeudenmukaisuutta viidakossa, kuten hänen äitinsä teki häntä ennen.


Kun pahansuopa koala Igor yrittää tuhota viidakon armeijanaan lauma paviaaneja, Mauri ystävineen muodostaa pelastusryhmän, joka on hädän hetkellä aina valmiina auttamaan!

Samannimiseen suosittuun tv-sarjaan perustuva Viidakon veijarit on sydämeenkäypä seikkailu viidakon pelastamisesta, itsensä hyväksymisestä ja ystävyyden merkityksestä.

DIEGO MARADONA

Keskiviikkona 3.6. klo 20:30


Kapinallinen. Sankari. Huijari. Jumala.


Kuinka teini-ikäisestä Buenos Airesin slummissa kasvaneesta pojasta tuli koko maailman palvoma jalkapallojumala? Mestariteokset SENNA ja AMY ohjanneen Oscar-voittaja Asif Kapadian uutuuselokuva maailman suurimmasta jalkapalloilijasta Diego Armando Maradonasta keräsi ylistystä niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin maailmanensi-illassaan Cannesin elokuvajuhlilla. Vangitseva kertomus legendan synnystä ja romahduksesta sisältää paljon ennennäkemätöntä materiaalia Maradonan omista arkistoista.

KOIRANPÄIVÄT

Torstaina 4.6. klo 18:00


Shrek-elokuvan tekijöiden sydämellisessä uutuusanimaatiossa luksuselämään tottunut koira nimeltä Riesa päätyy rikkauksista ryysyihin paetessaan entisen omistajansa ahneita lapsia. Hän joutuu opettelemaan, kuinka oikeassa maailmassa eletään. Matkalla Riesa tapaa aivan uusia ystäviä – ja löytää uuden kodin odottamattomasta paikasta.

MIDWAY

Torstaina 4.6. klo 20:30


The Independence Day, The Day After Tomorrow ja 2012 -elokuvien ohjaajan Roland Emmerichin uusi tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo yhdestä maailmanhistorian merkittävimmistä käänteistä – Midwayn meritaistelusta, joka muutti toisen maailmansodan kulun.


Huippunäyttelijöillä lastattu Midway kertaa legendaarisen taistelun sekä komentajien että sotilaiden näkökulmasta. Se on tarina miehistä, jotka luottivat vaistoihinsa, rohkeuteensa ja sisuunsa vastoinkäymisten voittamiseksi.

LIPUT KAIKKIIN NÄYTÖKSIIN SAATAVILLA NYT: https://bit.ly/3d7yb3k

kpv logo.png