KPV - AC Kajaani tulevana lauantaina Keskuskentällä!

Miesten Ykkösen ottelut saavat jatkoa Kokkolassa, kun ensi lauantaina 10.10. klo 14:00 vieraaksi saapuu AC Kajaani. Takana on komea derbyvoitto, ja kannustusta kaivataan yhä, jotta juhlavuodelle saadaan kunniakas päätös tulevien otteluiden aikana.

Pyydämme ottelutapahtumaan saapuvan yleisön kiinnittämään erityistä huomiota sivun alalaidasta löytyvään turvallisuusohjeistukseen, jotta voimme yhdessä minimoida riskin koronaviruksen leviämiseksi. Kyseinen ohjeistus löytyy myös molemmilta tapahtuma-alueen porteilta. Älä koskaan saavu kipeänä ottelutapahtumaan!


KPV on huolehtinut henkilökunnalle kasvomaskit mm. kioskeilla asioivien ja työskentelevien turvaamiseksi. Kasvomaskien käyttö saapuessasi ottelutapahtumaan ei ole pakollista, mutta se on erittäin suositeltavaa.90-vuotiaan KPV:n juhliminen siirretään tulevalle vuodelle


AC Kajaani -ottelu pelataan kaksi vuorokautta ennen KPV:n virallisia 90-vuotisjuhlia. Olemme päättäneet perua kyseisen ottelun yhteyteen pitkin vuotta kaavaillut juhlallisuudet alueella kiihtyvän koronavirusepidemian johdosta.

Tahdomme että KPV:n syntymäpäiviä päästään juhlimaan sankoin joukoin, ja että paikan päälle pääsevät turvallisesti kaikki iästä ja muista vastaavista tekijöistä huolimatta. Siksi kyseiset juhlallisuudet tullaan toteuttamaan tulevan vuoden aikana, kun vallitseva tilanne sen sallii.

Yleinen turvallisuusohjeistus


Muista vielä seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:

  • Älä saavu sairaana tai oireisena ottelutapahtumaan

  • Huolehdi turvaväleistä katsomossa ja muissa kentän tiloissa. Tämä pätee myös valitessasi istuma- tai seisomapaikkaa

  • Jos tulet paikalle perheen kanssa, keskustele järjestyksenvalvojan kanssa istumajärjestelyistä

  • Jos ilmenee tarve yskäistä, tee se kertakäyttöiseen paperinenäliinaan tai hihaasi

  • Suosimme lipunmyynnissä ja kioskipisteillä korttimaksuakpv logo.png