Kauden tärkein ottelu – tue seuroja ja tee hyvää.

Yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta!

Kauden tärkein ottelu on Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen järjestämä yhteiskampanja, jonka tavoitteena on turvata suomalaisen huippujalkapallon tulevaisuus haastavassa tilanteessa, jossa COVID-19-pandemia on muodostanut akuutin uhan jalkapallon pääsarjaseurojen taloudelle ja toimintaedellytyksille. Osallistu kampanjaan ja haasta kaverisi mukaan. Nyt taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta ja koronaviruksen vaikutuksia vastaan.


Kokkolan Pallo-Veikot yhdistävät "Kauden tärkein ottelu"-kampanjan käynnissä olevaan "Arjen Sankari"-kampanjaan ja ostetut liput ohjataan sitä kautta valituille kohteille.

MITÄ?

1. Kauden tärkeimmässä ottelussa kannustetaan ihmisiä ja yhteisöjä ostamaan 10 euron hintaisia lippuja, joiden tuotto ohjataan sarjakohtaisesti ja lyhentämättömänä kampanjassa mukana olevien pääsarjaseurojen toiminnan tukemiseen. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. 2. Seurat lahjoittavat kaikki kampanjan kautta ostetut pääsyliput sarjatoiminnan käynnistyessä eteenpäin, paikallisesti valitsemilleen hyväntekeväisyyskohteille. Hyväntekeväisyyskohteiksi voivat valikoitua esimerkiksi vähävaraiset perheet, ikäihmiset, väsymättä uurastavat terveydenhuollon ammattilaiset tai muut tahot, joiden arkeen koronavirusta vastaan käytävä taistelu tällä hetkellä erityisesti vaikuttaa. 3. Lipunostaja saa itselleen kesäkuussa toimitettavan Kauden tärkein ottelu exclusive -sisältöpaketin, jossa ainutlaatuista ja eksklusiivista sisältöä suomalaisesta huippujalkapallosta. Lisäksi lipunostaja saa osallistumisestaan sähköisesti ladattavan muistolipun. Kampanjaan osallistuneiden on myös mahdollista osallistua arvontaan, jossa palkintoina lahjakortteja Maajoukkueen verkkokauppaan sekä Huuhkajien ja Helmareiden fanituotteita.

MIKSI?

Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen seurat ovat tärkeitä toimijoita paikallisyhteisössään, mutta tällä hetkellä monen pääsarjaseuran toiminnan jatkuvuus on vakavasti uhattuna. Kauden tärkein ottelu antaa jokaiselle jalkapallon ystävälle mahdollisuuden auttaa oman rakkaan seuran lisäksi myös pahinta kilpailijaa selviämään vaikeimman vaiheen yli, sillä viihdyttävään otteluun tarvitaan aina kaksi osapuolta. Kauden tärkeimpään otteluun osallistumalla varmistetaan, että myös tulevaisuudessa Suomessa voidaan nauttia kotimaisen huippujalkapallon tuomista iloista ja suruista, voitoista ja tappioista. Jokaisella ostetulla pääsylipulla tehdään lisäksi hyvää ja osoitetaan arvostusta heille, joiden elämää vallitseva tilanne erityisesti koettelee.


MITEN OSALLISTUN?

Osallistua voit seuraamalla ohjeita oheisen linkin takaa: https://www.lyyti.fi/reg/KaudenTarkeinOttelu

kpv logo.png