Kauden ensimmäinen kotiottelu to 13.5. – Lue info ottelutapahtumasta!

Mikäli olet saapumassa KPV-TPS otteluun viikon päästä torstaina, kannattaa alla oleva info kannattaa lukea huolellisesti.

On taas se aika, kun Miesten Ykkönen startataan myös Kokkolan Keskuskentällä. Kokkolan Pallo-Veikot kohtaa Turun Palloseuran. Vallitsevan tilanteen vuoksi ottelutapahtuman järjestäminen vaatii erityisjärjestelyjä.


Keskuskenttä on jaettu anniskelualueeseen (10-paikka), sekä kuuteen lohkoon. Jokaiseen lohkoon on mahdollista ottaa 50 katsojaa, anniskelualueelle mahtuu useampi. Lohkojaon löydät alla olevasta kartasta.

Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäyntinsä, ja lohkojen välillä liikkuminen on kielletty. Kaikista lohkoista löytyvät WC-tilat sekä kioskipalvelut.


Kausikorttilaiset etusijalla


Mikäli olet ostanut kausikortin, voit lunastaa sinulle maksuttoman pääsylipun KPV Klubilta seuraavina ajankohtina: pe 7.5. klo 10.00–13.00 tai ma 10.5. klo 15.00–18.00. Yksi kausikortti oikeuttaa yhteen lippuun.


Kausikorttilainen voi valita saapuuko hän anniskelualueelle (10-paikka) vai muuhun lohkoon katetussa katsomossa. Lohkot täytetään järjestyksessä, mutta kausikorttilaiset ensisijaisesti katettuihin katsomoihin lohkoissa A, D ja E.


Ennakkoliput myy Lipputoimisto


Kausikorttilaisten lunastamatta jättämät liput saapuvat myyntiin Lipputoimistoon tiistaina 11.5. klo 12.00. Lippujen hinnat ovat: aikuinen 15,00 €, eturyhmät 10,00 €.


Ennakkoliput: https://lipputoimisto.fi/KPV


Liput portilta


Mikäli kaikkia paikkoja ei myydä ennakkoon Lipputoimistosta, ovat loput paikat ostettavissa myös portilta. KPV Edustus tiedottaa kanavissaan pelipäivänä, onko lippuja saatavilla portilta vai onko tapahtuma loppuunmyyty ennakkoon, joten kehotamme tarkkailemaan tilannetta.


Huom! Rajoitettujen otteluiden yleisömäärää seurataksemme, emme voi ottaa normaaliin tapaan alle 15-vuotiaita maksutta sisään. Jokaisella ottelutapahtumaan saapuvalla tulee olla lippu.

Muista myös seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:


· Älä saavu sairaana tai oireisena ottelutapahtumaan.


· Huolehdi turvaväleistä katsomossa ja muissa kentän tiloissa. Tämä pätee myös valitessasi istuma- tai seisomapaikkaa.


· Jos tulet paikalle perheen kanssa, keskustele järjestyksenvalvojan kanssa istumajärjestelyistä.


· Jos ilmenee tarve yskäistä, tee se kertakäyttöiseen paperinenäliinaan tai hihaasi.


· Suosimme lipunmyynnissä ja kioskipisteillä korttimaksua.


kpv logo.png