Kauden avauksen ottelutärpit: Näihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota!

Kausi alkaa tänään 9.5. klo 18:30 Klubi 04:ää vastaan. Listasimme asiat, joita kannattaa seurata!


1. Niko Kalliokosken KPV


Kovin paljoa ei ole vettä virrannut Suntissa, siitä kun KPV hävisi viime kauden viimeisen sarjapelinsä Gnistanille numeroin 5-0, mutta aikaa on kulunut yli puoli vuotta. Minkälainen on Vihreän joukkueen pelitapa ja -strategia, kun KPV-ikoni Niko Kalliokoski ei olekaan korjaamassa kurssia, vaan vetovastuussa heti kauden alusta?


2. Avausotteluvalmius


Enää ei kerätä dataa tai simuloida tulevia koitoksia, vaan taistellaan sata lasissa sarjapisteistä. Vierasreissu Bolt Arenalle on oiva testimittari Vihreiden päivän kunnosta, kun vastaan asettuu Klubin edustusjoukkueen apuvalmennuksesta reservijoukkueen päävalmentajaksi siirtyneen Mika Väyrysen arvaamaton, nälkäinen miehistö.


3. Vihreiden pelinrakennusvastuu


Keskikentältä löytyy pelikovuutta ja asennetta, mutta kysymys kuuluukin, ketkä ottavat pelinrakennusvastuuta, kun kapteeni Sebastian Mannström ja Liettuan maajoukkuemies Karolis Chvedukas parantelevat vielä pelikuntoaan harjoittelukentällä.


4. Kiinnostavat kärkipelaajat


Dominique Malonga omaa maalintekovoimaa ja jopa Serie A -kokemusta vuosien takaa, mutta kongolaiskärjen fysiikka ei ole vielä sataprosenttisessa kesätikissä. 18-vuotiaat huippulupaukset Eetu Rissanen ja Kai Meriluoto janoavat ahnaasti maaleja. Viime kaudella Jarossa tehoja niittänyt ”Anttu” Olusanya on puuttunut HJK:n liigaotteluista ja lauantain Cup-finaalista, mutta näyttöpaikka saattaa aueta reservijoukkueessa.


5. Nuoret sankarit


Pallo-Veikkojen nuoret pelaajat saivat kiitettävästi vastuuta jo viime kauden loppupuolella. Omaa läpimurtoaan mielivät kaupungin omat pojat, pirteän preseasonin pelanneen Santeri Mäkisen johdolla, sekä KuPS-lainat Rissanen ja maalivahti Hemmo Riihimäki.

Katso myös otteluennakko alta:


kpv logo.png