Katso ottelutärpit TPS - KPV -otteluun!

Alta näet ottelutärpit huomiseen otteluun, kun Pallo-Veikot kohtaa pitkästä aikaa Turun Palloseuran.


Voiton nälkä


Molemmissa leireissä kaivataan kipeästi mörköjä ja apinoita ravistavia voittoja. Tepsillä on 10 ottelusta vain kaksi voittoa, ja edellinen kotivoitto Kupittaalta on niinkin kaukaa kuin marraskuulta. Vastaavasti Pallo-Veikkojen kauden ainoa voitto irtosi toukokuussa avausottelussa Klubi 04:n vieraana.


Kasper Hämäläinen


”Kappe” Hämäläisen paluuta on odotettu TPS-leirissä kuin kuuta nousevaa tai naista ostoksilta. Hieno ura ulkomailla tuli päätökseen, ja ympyrä sulkeutuu, kun mies palaa sinne, mistä kaikki aikanaan alkoi: Tepsi-paitaan. Hämäläinen pelasi vielä viime EM-karsinnoissa Huuhkajien joukkueessa, ja 63 maajoukkueottelussa on syntynyt yhteensä 9 maalia. 34-vuotiaanakin sähäkkä hyökkäyspään pelaaja on megalomaaninen superhankinta Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.


Siirtoikkuna


Ykkösen siirtoikkuna aukesi tiistaina 13.7. pelaajaliikenteelle. Tämän myötä hurjan nilkkamurtuman jälkeen pelikentille paluuta tekevä hyökkääjä Ilari Mettälä tekee paluun myös TPS-nuttuun, loppukauden käsittävällä lainasopimuksella liigaseura Ilveksestä. KPV solmi puolestaan sopimuksen 20-vuotiaan norsunluurannikkolaisen laitapuolustaja Christ Kouadion kanssa, mutta Vihreän tornin Sauronin silmä tähyillee vielä vahvistusta hyökkäysosastolle.


Jan Heinonen


Jan Heinonen on ollut mollivoittoisen kauden piristyksiä. 19-vuotias puolustaja ei ole pelannut täysin virheittä, mutta ei ole jäänyt murehtimaan liikaa menneitä, vaan pelaa esimerkillisen innokkaalla taistelutahdolla ottelusta toiseen. Inter-laina tekee varmasti kaikkensa, ettei Palloseura juhli voittoa Turun perjantai-illassa.kpv logo.png